سرآمد اخبار
سخنگوی وزارت امور خارجه
سیاست

ایران، ادعای سوءقصد به مقامات آمریکایی را رد کرد

بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی را توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضد ایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین آمریکا و ایران توصیف کرد.

به گزارش بازار، به نقل از وبگاه وزارت امور خارجه، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای مطرح شده مبنی بر مداخله ایران در تلاش برای سوء قصد به مقام‌های سابق یا کنونی آمریکا را کاملا بی‌اساس و مردود دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به طرح اتهام‌های مشابه در ادوار گذشته که به طور موکد از سوی جمهوری اسلامی ایران رد شده و نادرستی آنها نیز اثبات گردیده است، تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی را توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضد ایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین آمریکا و ایران توصیف کرد.

بقایی در عین حال تاکید کرد همان‌گونه که قبلاً نیز گفته شده است، جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حقوق ملت ایران از همه ابزارهای مشروع و حقوقی در سطح داخلی و بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

اخبار مرتبط

خط اعتباری یک میلیارد یورویی بین ایران و روسیه فعال شد

میلاد جانه

سازمان هواپیمایی: خرید و فروش هواپیماهای غیرنظامی قانونی است

میلاد جانه

قیمت جدید گوشت قرمز در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

بانک مرکزی اعلام کرد؛ رشد ۳.۱ درصدی ارزش افزوده بخش ساختمان در نیمه نخست امسال

میلاد جانه

خودداری شاخ‌های مجازی از پرداخت مالیات

میلاد جانه

بورس به این دلایل، امیدش به آینده را از دست داده

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید