سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

بورس سبز ماند/ افزایش ۷ هزار و ۳۴۰ واحدی شاخص کل

امروز سه شنبه ۲۲ آبان شاخص کل با افزایش ۷۳۴۰ واحد به رقم دو میلیون و ۱۳۳ هزار و ۶۲۶ واحد رسید.

به گزارش همشهری آنلاین، امروز تالار شیشه‌ای همچون سه روز قبل سبزپوش شد، اما میزان رشد آن کاهش یافت؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۷۳۴۰ واحد به رقم دو میلیون و ۱۳۳ هزار واحد رسید.

بازار بورس پس از نوسانات ناشی از متغیرهای سیاسی، از روز شنبه ۱۹ آبان ۳۶ هزار واحد رشد کرد. ۲۰ آبان نیز ۳۵ هزار واحد افزایش یافت. دوشنبه ۲۱ آبان هم ۳۶ هزار واحد رشد کرد.

امروز سه شنبه ۲۲ آبان نیز شاخص کل با افزایش ۷۳۴۰ واحد به رقم دو میلیون و ۱۳۳ هزار و ۶۲۶ واحد رسید. شاخص هم‌وزن هم ۱۹۱۱ واحد افزایش داشت و در عدد ۶۸۶ هزار و ۳۶۷ واحد ایستاد.

در چهارمین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۱۷۶عدد و سهام منفی ۱۶۵ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۳۵ درصد افزایش داشت.

روز سه‌شنبه حدود ۳۱۷ هزار فقره معامله به ارزش ۸۴۵۲ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

پارسیان، وپارس و پارس به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، فولاد و ذوب اشاره کرد.

روز ۲۲ آبان ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۳۷ واحد افزایش یافت و به ۲۱ هزار و ۲۵۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۸۶ هزار فقره و ارزش آن بیش از ۸۴۰۰ میلیارد تومان بود.

آریا و زاگرس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند اما کگهر اثر منفی ایجاد کرد. فزر، خاور و کرمان هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

اخبار مرتبط

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۸ آذر ۱۴۰۳/ تغییر قیمت‌ها در بازار طلا و سکه، عجیب شد

میلاد جانه

از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | برند غیراستاندارد نداریم!

میلاد جانه

صادرات میگو به ۹۰ میلیون دلار رسید

میلاد جانه

پیش‌بینی یک فعال اقتصادی از قیمت ارز در بازار/ شریعتی: نرخ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد

میلاد جانه

مقاومت روانی 3 میلیون پیش روی شاخص کل بورس

میلاد جانه

آخرین اخبارها از مبلغ اضافه‌کار پرستاران

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید