سرآمد اخبار
علی اژدری
اخبار شرکت ها

مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب باختری: اتمام پی‌جویی و اکتشاف ذخایر معدنی شمال شرق خوزستان تا پایان سال

پی‌جویی و اکتشاف ذخایر معدنی شمال شرق خوزستان که از اسفند سال گذشته آغاز شده تا آخر امسال به پایان می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، علی اژدری مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب باختری با بیان این مطلب گفت: مطالعه، پی‌جویی و اکتشاف که در استان خوزستان در حال انجام است با هدف شناسایی پتانسیل‌های معدنی مواد معدنی غیرفلزی صورت می‌گیرد.

به گفته مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب باختری، ذخایر مصالح ساختمانی چون سنگ لاشه، شن و ماسه، آهک، خاک رس و همچنین گچ، فسفات، نمک دریایی، دولومیت، بیتومین (قیر طبیعی) و سلستین بیشترین مواد معدنی موجود در خوزستان هستند که این پروژه در حقیقت برای شناسایی ذخایر جدید و ناشناخته صورت می‌گیرد.

اژدری همچنین اضافه کرد: خوزستان بزرگترین تولیدکننده نمک دریای کشور به شمار می‌رود که برای مصارف پتروشیمی کاربرد دارد.

او گفت: پس از پایان پی‌جویی و اکتشاف ذخایر معدنی شمال شرق استان، پروژه مطالعاتی غرب و شمال غرب آغاز می‌شود تا به یک جمع‌بندی کلی برای ذخایر معدنی کل استان خوزستان برسیم.

اخبار مرتبط

از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ بانک‌آینده، مجوز دائمی ارائه خدمات برات الکترونیکی را دریافت کرد

میلاد جانه

برندگان جوایز قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک رفاه کارگران مشخص شدند

میلاد جانه

بر اساس افشای جدید «وآیند»؛ «ایران‌مال» بانک آینده بیش از 255 هزار میلیارد تومان ارزیابی شد

میلاد جانه

آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

میلاد جانه

پیام تسلیت مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پی جنایت هولناک و بی‌رحمانه رژیم جنایتکار صهیونیستی

میلاد جانه

همراه اول و وزارت نفت برای هوشمندسازی صنعت نفت‌وگاز تفاهم‌نامه امضا کردند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید