سرآمد اخبار
وزیر امور خارجه
همه اخبار

عراقچی: رفتارهای اروپایی‌ها برایشان تبعات خواهد داشت

عراقچی: «اکنون اتحادیۀ اروپا قصد دارد از همان بهانۀ واهیِ صادرات موشک برای تحریم خطوط کشتیرانی ما استفاده کند. در واقع این رفتارها همان چیزی را باعث می‌شوند که اتحادیۀ اروپا خواهان جلوگیری از آن است»

به گزارش بازار، وزیر امور خارجه به تحریم‌های احتمالی تازه اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.

عراقچی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «زلنسکی شخصا تایید کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده. با این حال، اتحادیۀ اروپا حاضر نمی‌شود به هدف قرار دادن ناعادلانۀ مسافران هوایی از طریق تحریم خطوط هواپیمایی ایران پایان دهد.»

وزیر امور خارجه تأکید کرد: «اکنون اتحادیۀ اروپا قصد دارد از همان بهانۀ واهیِ صادرات موشک برای تحریم خطوط کشتیرانی ما استفاده کند. در واقع این رفتارها همان چیزی را باعث می‌شوند که اتحادیۀ اروپا خواهان جلوگیری از آن است.»

عراقچی اظهار کرد: «آزادی کشتیرانی از اصول بنیادین حقوق دریاهاست. وقتی عده‌ای گزینشی آن را به کار می‌گیرند، تبعات این کوته‌بینی آنها معمولا به خودشان برمی‌گردد.»

اخبار مرتبط

پنبه، بی صاحب است | سازمان پنبه به اندازه یک وزارتخانه قدرت داشت

میلاد جانه

تولید قزل آلا به ۱۱۵ هزارتن می رسد

میلاد جانه

مصرف ۷۸ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

میلاد جانه

تولید و واردات قطعات خودرو چالش دارد

میلاد جانه

افزایش 2 برابری صادرات تخم مرغ نسبت به سال قبل

میلاد جانه

فرصت ۶ روزه واریز وجه برای مادران متقاضی ۲ محصول سایپا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید