سرآمد اخبار
بانک مرکزی
آسیب اجتماعیآموزشاخبار داغاخبار شرکت هاادب و هنراقتصاداقتصاد کلانانرژیبازاربازارها و خدمات مالیبازرگانیبانک و بیمهبورستوسعه و اقتصاد ملیتولید و بازرگانیجامعه و فرهنگچند رسانه هاچهره هاحقوقی و قضاییخدمات و توزیعراه و مسکنسلامت و رفاهشبکه های اجتماعیشرکت هاصفحه یکعدالت و رفاه اجتماعیفناوری اطلاعات و ارتباطاتکشاورزیگزارش و گفتگومدیریت و اقتصاد محلیورزش

۴۶.۲ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد

بانک مرکزی از اول فروردین تا ۳ آذر امسال، ۴۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

بانک مرکزی اعلام کرد از اول فروردین ماه تا ۳ آذر ماه امسال، ۴۶ میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین شده است.

در این مدت برای کالا‌های اساسی و دارو ۹ میلیارد و ۷۶۸ میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۴۴ میلیون دلار، برای خدمات ۹۷۴ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۱۰ میلیارد و ۱۳۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۷ میلیارد و ۷۳۵ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۲ میلیارد و ۳۳ میلیون دلار ارز تأمین کرده است.

شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۹ میلیارد و ۷۶۸ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالا‌های ضروری با قیمت ارزانتر تأمین کرده است.

در این بازه زمانی برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۵ میلیارد و ۳۴۴ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۱۰ میلیارد و ۱۳۹ میلیون دلار و در مجموع ۳۵ میلیارد و ۴۸۳ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.

تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل سه میلیارد و ۹۵۰ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل دو میلیارد و ۴۵۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» دو میلیارد و ۸۴۸ میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل سه میلیارد و ۳۰۶ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل یک میلیارد و ۳۰۳ میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب دو میلیارد و ۳۶۷ میلیون دلار، یک میلیارد و ۸۳۵ میلیون دلار، دو میلیارد و ۳ میلیون دلار، ۸۳۰ میلیون دلار، ۳۲۱ میلیون دلار، ۶۵ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۳ آذر ماه سال جاری دریافت کرده اند.

همچنین تا تاریخ ۳ آذر ماه، سایر صنایع ۹ میلیارد و ۵۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و دو میلیارد و ۷۱۸ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

گفتنی است، در روز شنبه ۳ آذر ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۵۲ هزار و ۷۳۵ تومان، یورو با نرخ ۵۴ هزار و ۸۳۵ تومان و درهم با نرخ ۱۴ هزار و ۳۵۹ تومان مورد مبادله قرار گرفت.

هم‌چنین تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۵۱ هزار و ۲۹۹ تومان، مبادله یورو با نرخ ۵۳ هزار و ۳۴۱ تومان و مبادله درهم با نرخ ۱۳ هزار و ۹۶۸ تومان بود.

اخبار مرتبط

افزایش ۳۵ درصدی صادرات به عمان با اجرای قرارداد تجارت ترجیحی

میلاد جانه

رییس کل بانک مرکزی به قطر رفت

میلاد جانه

سرانه مصرف لبنیات به ۵۰ کیلو رسید

میلاد جانه

هدفگذاری یک میلیارد دلاری ایران و کویت/ استقبال چشمگیر تجار خارجی از نمایشگاه اکسپو ایران

میلاد جانه

ضرورت خرید و ذخیره سازی ۳۰۰ تن خرما برای تنظیم بازار

میلاد جانه

قیمت جدید برنج، روغن، مرغ، گوشت و لبنیات اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید