سرآمد اخبار
پویش پاس گل
اخبار داغاخبار شرکت هافناوری اطلاعات و ارتباطات

پویش پاس گل با حمایت همراه اول برگزار شد

رقابت دوستانه تیم‌های فوتبال «ستارگان دهه شصت استقلال و پرسپولیس» و «خیریه شهید هادی» با حمایت همراه اول و با هدف حمایت از نیازمندان در ورزشگاه سهند خزانه برگزار شد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مجموعه ورزشی سهند خزانه تهران عصر امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ میزبان یک رویداد ورزشی و خیریه متفاوت بود؛ بازی دوستانه ای که هدف آن نه تنها نمایش فوتبال زیبا، بلکه رساندن گرما به خانه های نیازمندان بود.

در قالب «پویش پاس گل»، تیم ستارگان دهه شصت استقلال و پرسپولیس مقابل تیم خیریه شهید هادی قرار گرفت و توانست با نتیجه ۵ بر ۳ پیروز میدان شود.

این دیدار با استقبال خوب علاقه مندان به فوتبال و خیرین همراه بود و از آغاز تا پایان، لحظاتی خاطره انگیز را برای شرکت کنندگان رقم زد.

همچنین در جریان برگزاری این رویداد دوستانه و خیرخواهانه، یاد و خاطره مرحوم مهرداد میناوند در سالروز تولد وی (۹ آذر ۱۳۵۴) با تدارک کیکی از سوی متولیان برگزاری این رویداد گرامی داشته و یکی از ترانه های او در ستایش مقام مادر، بین دو نیمه در ورزشگاه پخش شد.

علاوه بر این به پاس مقام والای شهدا، خانواده شهید «محرم ترک» به عنوان نخستین شهید مدافع حرم که در دی‌ماه ۱۳۹۰ به شهادت رسید، مورد تقدیر قرار گرفتند و هدیه ای از سوی اپراتور اول تلفن همراه کشور که در راستای مسوولیت اجتماعی خود حامی برگزاری این رویداد بود، به رسم یادبود به پدر و مادر شهید اهدا شد.

گفتنی است هدف اصلی از برگزاری این رویداد، تأمین ۱۱۱۰ کاپشن برای نیازمندان بود و بیان این نکته بود که فوتبال، تنها یک ورزش نیست، بلکه می تواند ابزاری برای اتحاد، محبت و کمک به همنوعان باشد.

در پایان این دیدار، بازیکنان تیم ستارگان استقلال و پرسپولیس ضمن تشکر از برگزارکنندگان، از اهمیت چنین رویدادهایی در ترویج فرهنگ نوع دوستی سخن گفتند.

«پویش پاس گل» بار دیگر ثابت کرد که با همدلی و همکاری، می‌توان پاس های بلندی در زمین زندگی به سوی اهداف انسان دوستانه فرستاد.

اخبار مرتبط

احداث تصفیه‌خانه و آب شیرین‌کن در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان توسط شرکت ارتباط فردا

میلاد جانه

توسط دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک؛ پایگاه اورژانس شهدای بانک رفاه کارگران افتتاح شد

میلاد جانه

از میهن تا کربلا؛ ۱۹ نفر از زائران اربعین در سانحه رانندگی در حوالی شهر بلد جان باختند

میلاد جانه

طرح اعتباری «ثمین» بانک‌آینده؛ ویژه مشتریان حقیقی و حقوقی

میلاد جانه

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد: گزارش مقبول عملکرد فولاد هرمزگان برای سال مالی 1401

میلاد جانه

حضور همراه اول در جیتکس 2024 با محوریت هوش مصنوعی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید