سرآمد اخبار
بازار خودرو
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیصنعت و معدن

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران: رشد ۷۰ درصدی تولید خودروسازان

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از رشد ۷۰درصدی تولید خودروسازان در دو هفته گذشته خبر داد.

به گزارش ایلنا، فرشاد مقیمی، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از رشد ۷۰ درصدی تولید روزانه خودروسازان در ۱۵ روز اخیر پس از افزایش قیمت ها خبر داد و افزود: پس از تعدیل قیمت محصولات متناسب با تغییرات هزینه‌های تولیدِ ۱۸ ماه گذشته و مجموعه اقدامات قانونی انجام شده تولید روزانه ایران خودرو و سایپا از ۲ هزار و ۳۸۷ دستگاه در روز به ۴ هزار و ۷۱ دستگاه افزایش یافت.

وی یکی از چالش‌های صنعت خودرو را قیمت گذاری محصولات این صنعت دانست و افزود: این موضوع در کنار برخی مسائل درون بنگاهی شرکت‌های خودروساز باعث شده فعالیت چند سال اخیر این شرکت‌ها با وجود ظرفیت بسیار گسترده بازار برای سوددهی، با زیاندهی همراه باشد.

مقیمی با اشاره به نقش زنجیره تامین در روند رو به رشد تولید خودروسازان افزود: محدودیت‌های مالی خودروسازان در پرداخت مطالبات به زنجیره تامین به دلیل زیان‌های متحمل شده باعث تضعیف زنجیره تامین به ویژه قطعه سازان کوچک مقیاس شده است.

وی گفت: شرکت‌های تامین کننده توان خود را برای حمایت از تولید و افزایش شمارگان (تیراژ) به کار گرفته اند و امیدواریم با رفع موانع و محدودیت‌ها در بخش قیمت گذاری محصولات برای خودرو سازان، محدودیت‌های تامین نقدینگی زنجیره تامین نیز رفع شود.

اخبار مرتبط

عضو اتاق اصناف ایران: دولت بازار‌های موازی با تولید را کنترل کند

میلاد جانه

تولید نفت مناطق نفت‌خیز به ۳ میلیون و ۲۸۰ هزار بشکه می‌رسد

میلاد جانه

خاندوزی دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور را تشریح کرد

میلاد جانه

۸۹ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله معامله شد

میلاد جانه

تجارت خارجی کشور به ۲۵.۳ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

واکنش وزارت خارجه ایران به قطعنامه شورای حکام آژانس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید