سرآمد اخبار
وام بازنشستگان
اجتماعیاخبار داغاقتصاد

خبر خوش تامین اجتماعی برای بازنشستگان/ جزییات مرحله سوم تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان در سال جاری خبر داد.

به گزارش بازار، مصطفی سالاری در خصوص زمان واریز و شرایط این تسهیلات بیان کرد: سومین مرحله پرداخت این تسهیلات به تعداد ۴۰ هزار فقره به حساب بازنشستگان واجد شرایط واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: با پرداخت این مرحله، مجموع تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی که در سال جاری از طریق بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی اعطا شده، به بیش از ۱۱۹ هزار فقره رسید.

سالاری افزود: با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران، در تلاش هستیم تا فرآیند پرداخت این تسهیلات در راستای تسریع تا پایان سال بهبود یابد.

اخبار مرتبط

حجم آب مخازن سد‌ها ۳ درصد کمتر از سال گذشته است

میلاد جانه

خودداری شاخ‌های مجازی از پرداخت مالیات

میلاد جانه

رکود در بازار مسکن ادامه دارد؟ / پیش‌بینی مهم از بازار

میلاد جانه

عضو اتاق بازرگانی ایران: عمان ششمین مقصد صادرات محصولات ایرانی

میلاد جانه

روند صعودی میان مدت شاخص بورس متوقف شد

میلاد جانه

۶۰ میلیارد دلار؛ صادرات ایران به کشورهای همسایه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید