سرآمد اخبار
طلا و سکه
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قاطعیت در برخورد با متخلفان فروش طلا در فضای مجازی

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: مساله فروش طلا در فضای مجازی با توجه به مخاطرات احتمالی برای مردم به‌صورت جدی توسط کمیته اقدام مشترک پیگیری می‌شود.

به گزارش بازار، از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (تتا)، “امین کلاهدوزان” افزود: تاکنون هفت جلسه به منظور رصد و بررسی میزان انطباق کسب و کارهای فعال فروش طلا در فضای مجازی با ضوابط قانونی با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های نظارتی، قضایی، بانک مرکزی، دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور و اتاق اصناف ایران برگزار شده است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به اقدامات انجام شده، تصریح کرد: به دلیل این که پای سرمایه‌ مردم در میان است، در برخورد با متخلفین به هیچ عنوان تسامح نداشتیم و بر رعایت ضوابط تعیین شده تأکید شده و به همان نسبت نیز فضای کار برای فعالیت کسب و کارهای شفاف و ضابطه‌مند را تسهیل و حمایت کرده و خواهیم کرد.

اخبار مرتبط

وضعیت بازار خودرو سه شنبه ۱۰ مردادماه /صعود قیمت سمند، دنا و پژو پارس

میلاد جانه

فرزانه صادق: سیاست‌گذاری‌های چند سال اخیر تهران قابل دفاع نیست

میلاد جانه

خروج ۴۸ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام در روز قرمز شاخص کل

میلاد جانه

ریزش قیمت تمام محصولات ایران خودرو و سایپا در بازار /جدول

میلاد جانه

معاون سازمان توسعه تجارت اعلام کرد؛ آغاز مذاکرات تجارت آزاد با پاکستان از ۲ هفته آینده

میلاد جانه

فرزین خبر داد: ابلاغ آیین‌نامه پرداخت تسهیلات کارمندان بانک‌های خصوصی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید