سرآمد اخبار
غزال راهب
اجتماعیاخبار داغاقتصادسیاست

لزوم بازاندیشی در مسائل و مفاهیم برای حل مشکلات کشور

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در شرایط فعلی کشور و در مواجهه با مسائل مختلف، باید به بازاندیشی در مسائل و مفاهیم بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: امروز علم فراتر از حیطه تجربی رفته است و باید در کنار رویکرد تجربی، نگاه تفضیلی و پژوهشی به آن داشته باشیم.

وی افزود: در این صورت، علم می‌تواند در جایگاه حل مساله قرار بگیرد و چه خوب است در شرایط فعلی کشور و مواجهه با مسائل مختلف، به بازاندیشی در مسائل و مفاهیم بپردازیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: در این راستا باید یک نگاه جامع و یکپارچه از نگاه راهبردی تا کاربردی، از رویکردهای کلان تا جز، مبتنی بر تحقیقات علمی با اعتماد به دانشمندان و عالمان شکل بگیرد که در این صورت می‌توانیم به حل مسائل دست یابیم.

اخبار مرتبط

بازار مسکن در خوابی عمیق | پیش بینی قیمت مسکن در آینده

میلاد جانه

مالیات پرداختی ۵۰ درصد اصناف و مشاغل «صفر» است

میلاد جانه

ابلاغ وام ۶۵۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن به بانک‌ها

میلاد جانه

کیفیت ساخت و ساز بهتر شده؛ اما نه ایمن در برابر زلزله شدید

میلاد جانه

جدیدترین وضعیت قیمت‌ها در بازار خودرو

میلاد جانه

بورس سبزپوش شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید