سرآمد اخبار
برق صنایع
اخبار داغاقتصادانرژیبازارها و خدمات مالیصنعت و معدن

قطع برنامه ریزی شده برق صنعت آغاز شد

پس از آغاز قطع برنامه‌ریزی شده برق در بخش خانگی، قطع برنامه‌ریزی شده برق در بخش صنایع نیز آغاز شده و برنامه‌های قطع برق به صنایع و شهرک‌های صنعتی اعلام شده است.

به گزارش تسنیم، درحالی که مسئولان دولت ابتدا تأکید داشتند که مازوت نسوزانیم تا سلامت مردم به خطر نیفتد و به‌ازای آن خاموشی‌های منظم خانگی اعمال کنیم، هم مازوت در نیروگاه‌ها و صنایع به‌دلیل کمبود سوخت نیروگاهی و صنعتی، سوزانده شد و آثار آن در آلایندگی هوای شهرها مشهود بود و هم قطع برنامه‌ریزی شده برق خانگی اعمال شد.

دوباره مسئولان امر اعلام کردند که قطع برق بخش خانگی با برنامه‌های منظم، به‌دلیل ناترازی گاز و کمبود سوخت، بهتر از قطع برق بخش صنعتی است و برق صنعتی قطع نخواهد شد.

با این حال، علاوه بر اعلام و اعمال برنامه‌های خاموشی برق در بخش خانگی، قطع برق صنایع نیز با عنوان مدیریت سوخت زمستانی، آغاز شده است. البته قطع برق صنایع نیز قرار است بر اساس برنامه‌های اعلامی باشد تا فعالان صنعتی بتوانند خود را با برنامه‌های قطع برق هماهنگ کرده تا کمترین اختلال ممکن در فعالیت بخش تولید حاصل شود.

اخبار مرتبط

مالیات بر ارزش افزوده ۱۵ سال اخیر فراریان مالیاتی محاسبه می‌شود

میلاد جانه

میزان مالیات نقل وانتقال ملک‌ اعلام شد

میلاد جانه

آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران/ هر سال چند نفر در کشور به جرگه فقرا می‌پیوندند؟

میلاد جانه

ردپای قماربازها در بازار ارز/ آل‌اسحاق: مراقب باشید؛ از هستی ساقط می‌شوید

میلاد جانه

دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ: توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید

میلاد جانه

نقش دلار در تورم چقدر است؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید