سرآمد اخبار
طلای جهانی
اخبار داغارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قیمت جهانی طلا امروز ۲۷ آذر؛ انس ۲۶۵۵ دلار و ۲۳ سنت

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد افزایش به ۲۶۵۵ دلار و ۲۳ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ادامه نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و پایین آمدن ارزش دلار قیمت طلا را در معاملات روز سه‌شنبه بالا برده است. بازارها منتظر نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا هستند تا سومین کاهش نرخ بهره رقم بخورد و نشانه‌هایی از دورنمای سیاست‌های پولی آمریکا در ۲۰۲۵ به دست آورند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد افزایش به ۲۶۵۵ دلار و ۲۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۱۰ درصدی به ۲۶۷۲ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

تحلیلگران عقیده دارند ادامه مخاطرات ژئوپلیتیکی اصلی‌ترین دلیل قدرت طلا بوده‌است.

به علاوه، بانک مرکزی چین خرید این فلز گران‌بها را از سر گرفته است. بزرگ‌ترین مصرف‌کننده طلا در دنیا احتمالاً محرک‌های مالی جدیدی برای احیای اقتصاد خود معرفی خواهد کرد که بیش‌از پیش‌از قیمت طلا حمایت می‌کند.

طلا همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع این فلز گران‌بها به‌عنوان یک سرمایه غیرسودده است.

انتظار می‌رود فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس دو روزه‌ای که از امروز آغاز می‌شود ۰.۲۵ درصد پایین بیاورد و سیاست‌های خود را برای سال آینده میلادی و پس‌از آن اعلام کند.

اگر بانک مرکزی آمریکا روند کاهش نرخ بهره در سال آینده میلادی را متوقف کند، احتمالاً جریان افزایش قیمت طلا هم متوقف خواهد شد.

شاخص دلار که در روز جمعه به بالاترین رقم طی سه هفته گذشته رسیده بود، امروز ۰.۱ درصد کاهش یافته است. بدین ترتیب خرید طلا برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌شود.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۱۷ درصد کاهش به ۳۱ دلار و ۱ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۱ درصدی ۹۳۷ دلار و ۷۵ سنت معامله می‌شود.

اخبار مرتبط

بارش باران و وزش باد در بیشتر نقاط کشور

میلاد جانه

تولید فناورانه، نه شوک‌درمانی؛ مسیر نجات اقتصاد ایران از منظر اقتصاددانان توسعه/ نورمحمدی: دولت در میان انبوه مشکلات گم شده/ بحرینیان: در تدوین برنامه های توسعه از تجربه و علم استفاده نمی کنیم/ احمدپور: به اسم تعدیل اقتصادی، مردم را استثمار می کنند

میلاد جانه

پس انداز کارگران آب رفت

میلاد جانه

کدام کالاها ارزان شدند؟ | بررسی وضعیت بازار روغن، برنج، شکر و حبوبات

میلاد جانه

خیز دولت برای بازار ۸۰۰ میلیارد دلاری منطقه /ناز اروپا را نخریدیم

میلاد جانه

رییس اتاق اصناف ایران: ایجاد سامانه نظارت بر خرید و فروش خودرو

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید