سرآمد اخبار
بانک مرکزی
همه اخبار

تغییر نرخ سود بانکی‌ تکذیب شد

درحالی برخی کانالهای بورسی از کاهش نرخ سود بانکی‌خبر‌داده بودند که معاون اقتصادی بانک‌مرکزی‌با تکذیب این خبر اعلام‌کرد: تغییر نرخ سود بانکی‌در دستور کار بانک‌مرکزی نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ درحالی برخی کانالهای بورسی از کاهش نرخ سود بانکی‌خبر‌داده بودند که معاون اقتصادی بانک‌مرکزی‌با تکذیب این خبر اعلام‌کرد: تغییر نرخ سود بانکی‌در دستور کار بانک‌مرکزی نیست.

محمد شیریجیان در خصوص انتشار خبری در برخی رسانه‌ها مبنی بر کاهش نرخ بهره بانکی گفت:‌ نرخ بهره تسهیلات و حداکثر نرخ سود سپرده مصوب شورای پول و اعتبار به ترتیب برابر با 23 و 22.5 درصد است و هیچ تصمیمی برای افزایش و کاهش این نرخ در دستور کار بانک مرکزی نیست.

وی افزود:‌ نرخ قطعی سود گواهی سپرده‌های خاص بر اساس بازدهی واقعی پروژه و در زمان بهره‌برداری و درآمدزایی از آن تعیین می‌شود ولی غیر از مجوز 200 هزار میلیارد تومانی گواهی سپرده خاص 30 درصدی انتهای سال قبل به منظور تامین سرمایه در گردش بنگاه‌ها و تواما مواجهه موثر با تلاطم بازار سایر دارایی‌ها، تاکنون تقریبا برای تمامی گواهی‌های پذیرفته شده تامین مالی پروژه‌ها نرخ علی‌الحساب آن‌ها 25 درصد بوده و طرحی هم برای کاهش این نرخ نداریم، مگر آنکه بازدهی واقعی پروژه از این میزان کمتر باشد.

معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی تاکید کرد: البته در طول چند ماه اخیر بانک مرکزی با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه و از طریق سیاست فعالانه پولی، با تنظیم نقدینگی مورد نیاز شبکه بانکی، تاثیر قابل توجهی بر کنترل و تا حدی کاهش نرخ در بازار بین بانکی و نرخ موثر سود اوراق مالی اسلامی دولت داشته است.

اخبار مرتبط

مهدی ضیغمی: توافقنامه تجارت ترجیحی ایران و ترکیه نهایی خواهد شد

میلاد جانه

حجم تجارت خارجی ایران با کشور‌های همسایه به بیش از ۶۱ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

نحوه ترخیص نسیه کالا‌های واحد‌های تولیدی از گمرک اعلام شد

میلاد جانه

چرا پسته اینقدر گران است؟ | افت ۵۰ درصدی صادرات پسته

میلاد جانه

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران: رشد ۷۰ درصدی تولید خودروسازان

میلاد جانه

ریزش شدید قیمت خودرو با انتشار یک خبر/ تیبا ۲۰۲ میلیون تومان شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید