سرآمد اخبار
بنزین
اخبار داغاقتصادانرژی

مصرف روزانه بنزین در تهران ۲۲ میلیون لیتر رسید

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران با بیان اینکه مصرف روزانه بنزین در تهران ۲۲ میلیون لیتر رسید، گفت: بنزین سوپر به صورت نوبتی در بسیاری از نقاط توزیع می‌شود.

به گزارش بازار،‌ فریدون یاسمی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران امروز (شنبه، یکم دی) در حاشیه بازدید از انبار نفت ری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه متوسط مصرف بنزین روزانه ۲۲ میلیون لیتر است، گفت: مصرف بنزین در سال جاری رشد ۵ درصدی داشته اما رشد مصرف تهران نسبت به کشور پایین‌تر است.

وی ادامه داد: بنزین سوپر به صورت نوبتی در بسیاری از نقاط توزیع می‌شود و بر اساس تولیدی که در پالایشگاه صورت می‌گیرد به مجاری عرضه ارسال می‌کنیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران بیان کرد: ذخایر گازوئیل سه نیروگاه ری، پرند و دماوند در وضعیت مطلوب است و روزانه هم تحویل گازوئیل به این نیروگاه‌ها صورت می‌گیرد و طی دو ماه اخیر، تحویل گازوئیل به نیروگاه‌های تهران ۳۶ درصد رشد داشته است.

اخبار مرتبط

ارائه بیش از ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت

میلاد جانه

قیمت مسکن در ۵ سال اخیر ۱۰ برابر شد

میلاد جانه

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری ویژه آذر

میلاد جانه

باز نشدن قفل تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک ها

میلاد جانه

کاهش ۷ هزار و ۵۶۹ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

تورم قیمت مسکن در تهران ۳.۸ درصد کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید