سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

صعود بورس | رشد ۴۷ هزار و ۹۲۹ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز با ۴۷ هزار و ۹۲۹ واحد رشد، در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۶۷ واحد قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز سه شنبه، چهارم دی با ۴۷ هزار و ۹۲۹ واحد رشد، در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۶۷ واحد قرار گرفت.

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات با هشت هزار و ۵۴۳ واحد رشد به ۸۵۳ هزار و ۷۱۰ واحد و شاخص قیمت هم‌وزن با چهار هزار و ۵۳۱ واحد افزایش به ۴۵۲ هزار و ۸۶۳ واحد رسید.

امروز معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۲۷ میلیارد و ۲۸۷ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام بیش از ۵۸۴ هزار و ۴۴۰ معامله به ارزش ۱۶۲ هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

نمادهای «فارس، فولاد، فملی، پارسان، وغدیر، تاپیکو و شبستا» بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز با ۱۷۵ واحد افزایش به ۲۶ هزارو ۹۷ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس بیش از هشت میلیارد و ۲۲۷ میلیون سهم و اوراق مالی با انجام ۳۱۸ هزار و ۸۲۸ معامله داد و ستد کردند.

نمادهای «فجهان، ارفع، آریان، شاوان، ساوه ،حسینا و خاور» بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

اخبار مرتبط

شاخص کل بورس ۱۴ هزار و ۲۳۸ واحد افزایش یافت

میلاد جانه

هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص تایرهای دولتی نداریم

میلاد جانه

توصیه تلویحی فرشاد مومنی برای انتخاب وزیر اقتصاد: به جای تمرکز بر اشخاص، بنیان های نهادی و اقتصاد سیاسی را بررسی کنید/ امام خمینی درباره جهتگیریهای اقتصادی بعد از پایان جنگ نگران بود/ هاشمی رفسنجانی به جای اجرای برنامه اول، برنامه تعدیل ساختاری را اجرا کرد

میلاد جانه

آخرین قسط وام کرونا، اسفندماه از یارانه کسر می‌شود

میلاد جانه

وزیر راه و شهرسازی: تقویت همکاری کشورهای عضو اکو برای رونق کریدورهای منطقه

میلاد جانه

رشد ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس/ افزایش حجم معاملات گروه بانک

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید