سرآمد اخبار
شادی مالکی
اجتماعیاخبار داغاقتصادراه و مسکن

راه‌اندازی تاکسی آنلاین در تهران

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران از طراحی اپلیکیشن تاکسی آنلاین در پایتخت خبر داد و گفت: با پیاده سازی این اپلیکیشن، فعالیت تاکسی‌ها هوشمند می‌شود.

شادی مالکی مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران اظهار کرد: هم اینک اپلیکیشن تاکسی آنلاین آماده شده و منتظر تایید شورای شهر برای آغاز فعالیت هستیم.

وی در ادامه افزود: هم اینک ۴۵ هزار راننده در این سیستم ثبت‌نام کرده‌اند تا پس از تاییدیه بصورت هوشمند فعالیت خود را ادامه دهند، چون این سامانه با تایید نهایی شورای شهر راه‌اندازی خواهد شد.

مالکی اضافه کرد: با راه‌اندازی این سامانه تاکسی‌های برقی در خطوط مختلف به صورت هوشمند فعالیت خواهند کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این همه گونه خدمات از پرداخت کرایه، رزرو و خدمات رسانی به شهروندان بصورت آنلاین برای مسافران فراهم می‌شود.

مدیرعامل تاکسیرانی تهران گفت: در فاز نخست، تاکسی‌های خطی فعال می‌شوند سپس این سیستم برای تاکسی‌های گردشی گسترش می‌یابد.

وی تاکید کرد: در این سبستم هوشمند هم تاکسی‌های برقی و هم غیر برقی می‌توانند فعالیت کنند.

مالکی هدف از طراحی این سیستم ارائه خدمات به صورت هوشمند و آنلاین بیان کرد وی افزود: با این سامانه مسافران قادر خواهند بود تاکسی را از پیش رزرو کرده و کرایه خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند.

تبدیل نظارت سنتی به مدرن

وی با بیان اینکه با هوشمند سازی تاکسیرانی؛ نظارت بر عملکرد تاکسی‌ها به صورت هوشمند و در یک سیستم آنلاین انجام می‌شود، گفت: با این سامانه از نظارت سنتی سازمان تاکسیرانی خارج می‌شویم و سطح خدمات ارتقا می‌یابد

مدیرعامل تاکسیرانی تهران ادامه داد: به محض تایید شورای شهر تهران و اعمال تغییرات جزئی در فرآیند اجرایی آن این سیستم در خطوط مختلف پیاده‌سازی خواهد شد.

اخبار مرتبط

رشد ۲۰ درصدی صادرات لوازم خانگی ایرانی نسبت به سال گذشته

میلاد جانه

کمبودی برای تامین اقلام تنظیم بازار موکب‌ها وجود ندارد

میلاد جانه

سامانه یکپارچه خودرو حذف شد

میلاد جانه

سقف کارت هدیه ۵ میلیون تومان شد

میلاد جانه

مقایسه آمار صادرات پسته ایران و آمریکا در سال ۲۰۲۳ | اینفوگرافیک

میلاد جانه

روش استعلام دهک‌بندی یارانه اعلام شد/ جزییات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید