سرآمد اخبار
تراموا
اجتماعیاخبار داغچند رسانه ها

ورود اولین تراموا به تهران

«رئیس جمهوری به درستی پیگیر ساخت و ورود واگن‌های متروی چینی به تهران است و دوستانمان در دولت و وزارت کشور نیز پیگیری زیادی انجام داده و نماینده چینی‌ها نیز مقرر شده تا هفته آینده به تهران بیاید و امید است مشکل حل شود.»

 معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ورود یک رام تراموا تا فردا (سه شنبه) به تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، محسن هرمزی، در مورد آخرین وضعیت ورود یک رام تراموا به تهران گفت: تراموا نهایتا تا فردا (سه شنبه) وارد تهران می‌شود و بعد از آن عملیات بعدی را آغاز می‌کنیم تا طی هماهنگی‌های انجام شده بتوانیم در بهمن ماه این تراموا را وارد خط کرده و تست‌های نهایی و عملیاتی اخذ شود.

وی در مورد دستور ویژه رییس جمهور برای حل مشکل خرید واگن مترو از چین نیز گفت: رئیس جمهوری به درستی پیگیر ساخت و ورود واگن‌های متروی چینی به تهران است و دوستانمان در دولت و وزارت کشور نیز پیگیری زیادی انجام داده و نماینده چینی‌ها نیز مقرر شده تا هفته آینده به تهران بیاید و امید است مشکل حل شود.

اخبار مرتبط

ترافیک تهران افزایش یافت

میلاد جانه

با این ترفند‌های صبحگاهی از شر خستگی خلاص شوید

میلاد جانه

رئیس پلیس راهور: کروکی تصادفات الکترونیکی می‌شود

میلاد جانه

افزایش آلودگی هوا تهران طی هفته آینده/ تا ۱ هفته باد و باران نداریم

میلاد جانه

تردد در این محور فعلا ممنوع شد

میلاد جانه

هواشناسی امروز ۳۰ دی؛ ورود سامانه بارشی جدید به شمال غرب

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید