سرآمد اخبار
گروه غلات
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیکشاورزی

تورم سالانه «غلات» ۸.۷ درصد شد

بنا بر اعلام مرکز آمار ایران، در آذر ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «پرورش بز و بزغاله سنتی» با ۶۹.۸ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه «غلات» با ۸.۷ درصد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آذر ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» ۱۵۸۵.۵ است که نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۶.۶ درصد افزایش داشته‌ است.

در این ماه شاخص ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به شاخص دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) با رشد ۳۲.۹ درصد مواجه بوده‌است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در آذر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۶.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۸.۴ درصد)، ۱.۸ واحد درصد کاهش داشته‌است.

در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۵۹.۵ درصد مربوط به گروه «سبزیجات و حبوبات» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۱۴.۱ درصد مربوط به گروه سایر محصولات حیوانی است.

کاهش تورم سالانه

در آذر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی در ۱۲ منتهی به آذر ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۲.۹ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۳.۷ درصد)، ۰.۸ واحد درصد کاهش داشته‌است.

در این ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «پرورش بز و بزغاله سنتی» با ۶۹.۸ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه «غلات» با ۸.۷ درصد است.

اخبار مرتبط

تسهیلات تکلیفی به رونق تولید منجر می شود

میلاد جانه

تداوم روند ریزشی شاخص کل بورس

میلاد جانه

طرح کالابرگ تا ماه رمضان برمی گردد؟

میلاد جانه

تغییر در قیمت بلیت هواپیما به بهانه گرانی سوخت

میلاد جانه

زمان واریز عیدی و پاداش کارگران اعلام شد

میلاد جانه

مردم به گونه ای رفتار نکنند که بازار دچار التهاب شود/ تمامی کالاها در بازار موجود است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید