سرآمد اخبار
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ ماه ۱۴۰۳

طبق اعلام مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌و‌نقل بین‌المللی سازمان راهداری، ترانزیت کالا در ۱۰ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم، ‌جواد هدایتی با اشاره به ترانزیت 14.7 میلیون تن کالا در بازه زمانی اول فروردین 1403 تا پایان دیماه،‌ اظهار کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 27 درصد افزایش داشته است. این در حالی است که حجم ترانزیت در سال گذشته نیز رشد چشمگیر 58 درصدی نسبت به سال 1401 داشته و رکورد جدیدی در عملکرد جاده‌ای کشور ثبت شده بود.

وی با اشاره به عوامل مؤثر بر افزایش ترانزیت، گفت:‌ تسهیل امور ترانزیتی، توسعه ظرفیت لجستیکی با گسترش زیرساخت‌های مرتبط با حمل‌ونقل و انبارداری و دیپلماسی اقتصادی موفق تعاملات سازنده با کشورهای همسایه برای بهبود و افزایش تبادلات تجاری از جمله عوامل تاثیرگذار در رشد ترانزیت طی 10 ماه امسال بوده است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از تمامی ظرفیت‌های موجود، گفت: توسعه و تسهیل ترانزیت جاده‌ای می‌تواند منافع اقتصادی فراوانی را برای کشور به همراه داشته باشد. وی خواستار ادامه روند کنونی در بسترسازی مناسب برای افزایش حجم مبادلات کالا شد.

اخبار مرتبط

تخلیه و بارگیری کالا در بنادر به ۲۵ میلیون تن رسید

میلاد جانه

یکی از موانع سرمایه‌گذاری خارجی حضور ایران در لیست سیاه FATF است

میلاد جانه

در جریان نشست مومنی، راغفر، حسن تاش و واعظ مهدوی با پزشکیان چه گذشت؟ / دستور مهم رئیس جمهور برای بررسی و نقد تصمیمات مهم اقتصادی

میلاد جانه

پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند

میلاد جانه

قیمت زمین و مسکن طی ۳۰ سال چند برابر شده است؟ | آخرین آمارهای واگذاری زمین رایگان

میلاد جانه

شوک جدید به اقتصاد کشور/ حذف ارز فرزین و جایگزینی کوپن!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید