سرآمد اخبار
ایران و ازبکستان
اقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالیتولید تجارت

ایجاد دفتر فروش صنایع غذایی ایران در تاشکند

رئیس اتاق مشترک ایران و ازبکستان از راه‌اندازی دفتر و محل فروش دائمی محصولات صنایع غذایی ایران در تاشکند ازبکستان خبر داد.

صنایع، معادن و کشاورزی ایران، موسی آقایی روز شنبه افزود: ایجاد دفتر فروش محصولات صنایع غذایی در تاشکند با همکاری اتاق مازندران و اتاق مشترک انجام شده و تاثیر زیادی بر افزایش سطح همکاری‌های دو کشور خواهد داشت.

FATF بزرگ‌ترین مانع تجارت ایران و ازبکستان

رئیس اتاق مشترک ایران و ازبکستان با بیان اینکه حجم تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و ازبکستان راضی‌کننده نیست، اظهار داشت: مردم و دولت ازبکستان تمایل زیادی به همکاری با فعالان اقتصادی ایران دارند، اما مشکلاتی از جمله محدودیت‌های FATF به عنوان مهم‌ترین مساله و همچنین مشکلات حمل‌ونقل و تعرفه‌های بالا، مانع از توسعه همکاری‌های دو کشور شده است.

آقایی با اشاره به مزیت‌های ایران در حوزه‌های خدمات فنی مهندسی، مصالح ساختمانی، تولیدات صنعتی و ادوات کشاورزی و محصولات دانش‌بنیان برای تجارت با ازبکستان، افزود: به‌تازگی در نشستی که با سفیر ازبکستان در ایران داشتیم، شرایط ورود ایران به بازار دانش‌بنیان ازبکستان مورد بررسی قرار گرفت و با استقبال زیاد سفیر روبه‌رو بود.

اعزام هیات تجاری مرتبط با صنعت ساختمان به ازبکستان

رئیس اتاق مشترک ایران و ازبکستان، از اعزام یک هیات تجاری در حوزه صنعت ساختمان به ازبکستان خبر داد و گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی از مزیت‌های مهم بخش خصوصی است و با توجه به استراتژی ۲۰۳۰ ازبکستان، باید از این مزیت استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ازبکستان در این استراتژی بر بهبود زیرساخت‌ها به ویژه در بخش ساختمان‌سازی و راه‌سازی و نوسازی ساختمان‌های این کشور تأکید دارد، اظهار داشت: نمایشگاه صنعت ساختمان ازبکستان در اسفندماه برگزار می‌شود، بنابراین اتاق مشترک از ۵ تا ۹ اسفند هم‌زمان با برگزاری این نمایشگاه، یک هیات تجاری متشکل از فعالان حوزه ساختمان به تاشکند اعزام خواهد کرد.

آقایی با اشاره به حضور شرکت‌های مختلفی از استان‌های تهران، اصفهان، البرز، گیلان و مازندران در این هیات، گفت: برگزاری جلسات B ۲ B، بازدید از بخش‌های مختلف مرتبط با صنعت ساختمان در ازبکستان و نشست‌های مختلف با اعضای اتحادیه ساختمان ازبکستان از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این هیات است.

رئیس اتاق مشترک ایران و ازبکستان اظهار داشت: تاشکند، سمرقند و دیگر شهر‌های اصلی ازبکستان در حال ایجاد شهرک‌های جدید مسکونی هستند و این بهترین فرصت برای ماست تا از مزیت خود در حوزه خدمات فنی و مهندسی برای توسعه روابط تجاری ایران و ازبکستان استفاده کنیم.

وی با اشاره به حضور پررنگ روسیه، چین و کره در ازبکستان، افزود: باید تلاش کنیم تا از رقبای خود عقب نمانیم، هرچند ما با مشکلات زیادی در تجارت خارجی روبه‌رو هستیم.

منبع: اتاق بازرگانی

اخبار مرتبط

قالیباف: این دولت بار‌های بزرگی از زمین برداشت

میلاد جانه

آخرین قیمت انواع خودروهای داخلی در بازار/ مسیر دلار و خودرو جدا شد

میلاد جانه

توصیه مهم بخش خصوصی به دولت

میلاد جانه

آغاز ثبت نام ساینا s بدون قرعه کشی به قیمت کارخانه +جزییات

میلاد جانه

واردات برنج موجب تعدیل قیمت‌ها می‌شود/ کاهش ۲۰ درصدی واردات

میلاد جانه

کوروش کمپانی از کجا سبز شد؟ | نقصی که باعث منجر به حیف و میل میلیارد دلاری شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید