سرآمد اخبار
علیرضا حقیقی
چهره هاورزش

علیرضا حقیقی به خیبر پیوست

علیرضا حقیقی با عقد قراردادی به تیم فوتبال خیبر خرم آباد پیوست.

باشگاه خیبر خرم‌آباد که به تازگی قرارداد دروازه‌بان برزیلی خود را فسخ کرده است، با علیرضا حقیقی، دروازه‌بان باتجربه فوتبال ایران، برای حضور در جمع بازیکنان خود به توافق رسید تا به این ترتیب این بازیکن در نیم‌فصل دوم درون دروازه خیبر حضور داشته باشد.

حقیقی فصل گذشته را در هوادار تهران گذراند، اما در پایان فصل قرارداد خود را تمدید نکرد تا در نیم‌فصل اول بدون تیم باشد. البته او در این مدت پیشنهاداتی از چند باشگاه لیگ برتری دریافت کرده بود و در نهایت تصمیم گرفت فوتبال خود را خیبر دنبال کند.

این دروازه‌بان که سابقه بازی در تیم‌های لیگ برتری مختلف را دارد، حالا امیدوار است با حضور در خیبر، دوباره فرصت درخشش در سطح اول فوتبال ایران را به دست بیاورد. حقیقی در روزهای آینده به تمرینات تیم اضافه خواهد شد تا خود را برای مسابقات پیش رو آماده کند.

علیرضا حقیقی فوتبال خود را از پرسپولیس آغاز کرد و با این تیم قهرمان لیگ هفتم شد و در ادامه به مرد شماره یک خط دروازه این تیم تبدیل شد و سپس به روبین کازان پیوست.

اخبار مرتبط

قلب قرمز یحیی گل‌محمدی برای هادی چوپان (عکس)

میلاد جانه

عکس تازه‌ای که از حسین هدایتی منتشر شد

میلاد جانه

محمدرضا گلزار در جمع بازیکنان پرسپولیس و استقلال (عکس) 

میلاد جانه

قاب جدید امیرمحمد زند و سپیده خداوردی در پشت صحنه تئاتر (تصویر)

میلاد جانه

تبریک محمدحسین میثاقی به مهدی طارمی به‌زبان ایتالیایی (عکس) 

میلاد جانه

کنایه تند و تیز امیرحسین صادقی به پرسپولیسی‌ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید