سرآمد اخبار
بانک مرکزی
اقتصادبازارها و خدمات مالیبانک و بیمه

تامین ارز ۲.۷ میلیارد دلاری برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی

بانک مرکزی از ابتدای امسال تا ۲۷ بهمن‌ماه، برای واردات کالا ۵۹ میلیارد و ۴۸۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

به گزارش بازار، بانک مرکزی از ابتدای امسال تا ۲۷ بهمن‌ماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۵۹ میلیارد و ۴۸۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

۴۵ میلیارد و ۹۹۰ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته‌اند.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۱۲ میلیارد و ۳۱۹ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۹ میلیارد و ۵۶۶ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی، و ۲ میلیارد و ۷۵۳ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۱۷۳ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

اخبار مرتبط

عرضه اولیه سهام شرکت آنتی‌بیوتیک‌سازی به روش ترکیبی در فرابورس

میلاد جانه

۵۰ جایگاه سوخت کوچک‌ مقیاس در تهران ساخته می‌شود

میلاد جانه

طیب‌نیا، مشاور عالی رییس جمهور شد

میلاد جانه

فرار‌های مالیاتی دیجیتال کشور شناسایی می‌شوند

میلاد جانه

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین: 60 درصد پسته ایران به چین صادر می‌شود

میلاد جانه

قیمت منطقی گوشت اعلام شد/ پوریان: صبر کنید؛ گوشت ارزان می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید