سرآمد اخبار
طلای جهانی
اخبار داغارز و طلابازاربازارها و خدمات مالی

قیمت طلای جهانی افزایش یافت | اونس طلا ۲۹۰۷ دلار و ۸۶ سنت

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۹ درصد افزایش به ۲۹۰۷ دلار و ۸۶ سنت رسید.

به گزارش بازار، بی‌ثباتی نسبت‌به طرح عوارض ترامپ تقاضا برای طلا را از ترس یک جنگ تجاری جهانی بالا برده و قیمت این فلز گران‌بها را در معاملات روز سه‌شنبه افزایش داده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۹ درصد افزایش به ۲۹۰۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۷۲ درصدی به ۲۹۲۱ دلار و ۷۰ سنت رسیده است.

تحلیلگران عقیده دارند روند افزایش قیمت طلا ادامه خواهد داشت.

دونالد ترامپ از زمان تحلیف ریاست‌جمهوری ۱۰ درصد عوارض بر واردات از چین وضع کرده و اعلام کرده ۲۵ درصد عوارض بر کالاهای وارداتی از مکزیک و واردات غیر انرژی از کانادا وضع می‌کند. ترامپ همچنین تاریخی برای وضع ۲۵ درصد عوارض بر واردات فولاد و آلومینیوم قرار داده و به‌دنبال وضع عوارض بر تمام کشورهایی است که بر واردات از آمریکا عوارض وضع کرده‌اند.

رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز دوشنبه اعلام کرد قبل‌از پایین آوردن دوباره نرخ بهره تورم باید کاهش یابد، مخصوصاً با توجه به بی‌ثباتی‌های مربوط به یک جنگ تجاری جدید و سایر سیاست‌های ترامپ.

طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان افزایش تورم و بی‌ثباتی‌های اقتصادی بوده‌است.

برخی مقامات فدرال رزرو قرار است امروز سخنرانی کرده و دیدگاه‌های خود را درمورد سیاست پولی آمریکا ارائه دهند.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس پیش‌بینی خود از قیمت طلا را تا پایان سال جاری میلادی را از از ۲۸۹۰ دلار تا ۳۱۰۰ دلار در هر اونس افزایش داده است و آن را نتیجه تقاضای بالای بانک‌های مرکزی می‌داند.

اجلاس سران اروپا در روز دوشنبه خواستار افزایش هزینه‌کرد برای تقویت توانایی دفاعی این قاره شد، اما درمورد فرستادن حافظان صلح به اوکراین جهت حمایت از قرارداد صلح به توافق نرسیدند.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۰۵ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۸۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۱ درصدی ۹۸۵ دلار و ۴۱ سنت معامله می‌شود.

اخبار مرتبط

فرزین: نرخ رشد اقتصادی در بهار ۱۴۰۳ به ۴.۲ درصد رسید

میلاد جانه

عرضه کالا در نمایشگاه‌های بهاره با ۵ تا ۳۰ درصد تخفیف

میلاد جانه

ایران مشکلی در تامین نیروی کار ندارد/ بحرینیان: دفاعی از حضور افغانستانی‌ها در ایران نداشته‌ام

میلاد جانه

با ۱۴۶ رای موافق؛ کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب شد

میلاد جانه

وزارت اقتصاد ادعای افشای شیوه‌های دور زدن تحریم با اجرای FATF را تکذیب کرد

میلاد جانه

سرمایه‌گذاری خارجی ۴.۸ میلیارد دلاری در نفت و گاز

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید