معاون بهرهبرداری سازمان اموال تملیکی از برگزاری چندین دوره حراج خرده فروشی برای خودروهای وارداتی خبر داد و گفت: با توجه به استقبال صورت گرفته این طرح ادامه خواهد داشت.
سعید غلامی معاون سازمان اموال تملیکی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در راستای ایجاد تنوع در روشهای فروش سازمان، نخستین حراج خرده فروشی خودروهای وارداتی روز ۲۹ بهمن ماه برگزار شد گفت: بر این اساس از ساعت ۷ صبح روز ۲۹ بهمن دو دستگاه خودروی سواری با قیمت پایه ۳ و ۶ میلیارد تومان عرضه شد که مورد استقبال شرکت کنندگان در حراج قرار گرفت.
معاون بهرهبرداری سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه امسال برای اولین بار دو خودرو وارداتی عرضه شد گفت: در این حراج یک دستگاه خودروی مرسدس بنز با قیمت پایه ۶ میلیارد تومان عرضه شده بود که با رشدی ۳۳ درصدی نسبت به قیمت پایه با قیمت ۸ میلیارد تومان به فروش رسید.
وی ادامه داد: همچنین یک دستگاه خودروی تویوتای رافور نیز با قیمت پایه ۳میلیارد تومان در حراج خرده فروشی عرضه شد که با رشد ۸۰ درصدی نسبت به قیمت پایه با قیمت ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.
او تاکید کرد: استقبال از این طرح بسیار خوب بوده و انشالله تا پایان سال چندین دوره دیگه عرضه خودروی وارداتی در حراج خرده فروشی خواهیم داشت.