سرآمد اخبار
وزیر راه و شهرسازی
اقتصادسیاست

وزیر راه و شهرسازی: اشتغالزایی برای بومیان چابهار اولویت مهم در وزارت راه و شهرسازی است

وزیر راه و شهرسازی گفت: اشتغالزایی برای بومیان چابهار اولویت مهم این وزارتخانه است و طبق تاکید رئیس جمهور اشتغال مردم در اسکله صیادی این شهرستان مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش بازار، فرزانه صادق روز شنبه در حاشیه آیین بهره برداری از هفت پروژه سرمایه گذاری و آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه عمرانی در بندر شهید بهشتی چابهار اظهار کرد: به آب انداختن شناور خدماتی جست‌وجو و نجات که امروز انجام شد هم به ایمنی دریانوردی و هم به معیشت مردم چابهار کمک خواهد کرد.

وی افزود: تاکید کردیم تا بیش‌از ۷۰۰ نفر نیروی انسانی مورد نیاز این پروژه‌ها حتما از بومیان چابهار باشند تا اشتغالزایی در این منطقه ایجاد شود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: کریدوری که از بندر به شهر و امتداد آن تا سایت لجستیک پشتیبان بندر چابهار اجرا می‌شود، ارتباط شهر با بندر را رقم خواهد زد؛ همچنین لایروبی اسکله صیادی به مردمان بومی این نقطه کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: طبق تاکید رییس جمهور اشتغال مردم در اسکله صیادی چابهار باید ادامه پیدا کند.

صادق به ارتقای خدمات مرکز درمانی بندر چابهار و رونمایی از خودروهای آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: این خدمات داخل بندر به مردم شهر هم ارائه می‌شود. در واقع هر افزایش ظرفیت و ارتقایی که در بندر چابهار انجام شود نه تنها اثرات ملی و بین المللی خواهد داشت بلکه در ارتباط تنگاتنگ شهر و بندر رقم خواهد خورد.

اخبار مرتبط

آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، کوییک و شاهین +جدول

میلاد جانه

بورس نزولی شد / مهم ترین خبرهای تاثیرگذار بر بازار سرمایه

میلاد جانه

آخرین وضعیت توزیع گاز مایع در کشور | توزیع یارانه‌ای گاز مایع ادامه دارد

میلاد جانه

حل بحران بودجه با رفع تحریم‌/ دولت توان حذف بودجه نهاد‌های خاص را ندارد

میلاد جانه

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعودی ماند؟

میلاد جانه

پوتین: درگذشت آیت الله رئیسی ضایعه بزرگی است| به تقویت روابط با ایران ادامه می‌دهیم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید