سرآمد اخبار
محصولات شیلاتی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

۵۰ میلیون دلار محصولات شیلاتی از گیلان صادر شد

مدیرکل شیلات گیلان گفت: از ابتدای امسال صادرات انواع محصولات شیلاتی شامل؛ کنسرو ماهی، ماهی زنده، ماهی منجمد، خاویار و خوراک آبزیان از استان گیلان ۵۰ میلیون دلار ارزآوری داشته است.

به گزارش بازار، کوروش خلیلی افزود: طی ۱۰ ماهه امسال صادرات محصولات شیلاتی نسبت به کل سال قبل رشد ۱۰ درصدی داشته است و تا پایان سال۱۴۰۳ این رقم افزایش خواهد یافت.

وی اظهار کرد: در این مدت ۴۰۰ هزار قوطی کنسرو ماهی و ۲۶ هزار تن غذای آبزیان به کشورهای عراق، ترکیه، ارمنستان، قزاقزستان و سایر کشورهای حوزه CIS ارسال شده است.

وی صادرات ماهی زنده و منجمد از استان را نیز در این مدت حدود سه هزار تن ذکر کرد که به کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق صادر شد.

خلیلی اضافه کرد: سه هزار تن گوشت انواع ماهی تازه و چهار ونیم تن خاویار نیز از گمرکات گیلان به بازارهای هدف ارسال شده است.

اخبار مرتبط

قیمت خودرو امروز 16 آبان 1402/ رکود بازار ادامه دارد

میلاد جانه

بورس دوباره افت کرد | کاهش ۱۶ هزار و ۴ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز ۳ دی ۱۴۰۳/ کدام خودرو ۸۹ مییون تومان گران شد؟

میلاد جانه

قیمت تاکسی های برقی / سال آینده منتظر ورود این خودرو جذاب باشید

میلاد جانه

چهلمین حراج حضوری شمش طلا یکشنبه ۱۴ مرداد برگزار خواهد شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید