سرآمد اخبار
محصولات شیلاتی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

۵۰ میلیون دلار محصولات شیلاتی از گیلان صادر شد

مدیرکل شیلات گیلان گفت: از ابتدای امسال صادرات انواع محصولات شیلاتی شامل؛ کنسرو ماهی، ماهی زنده، ماهی منجمد، خاویار و خوراک آبزیان از استان گیلان ۵۰ میلیون دلار ارزآوری داشته است.

به گزارش بازار، کوروش خلیلی افزود: طی ۱۰ ماهه امسال صادرات محصولات شیلاتی نسبت به کل سال قبل رشد ۱۰ درصدی داشته است و تا پایان سال۱۴۰۳ این رقم افزایش خواهد یافت.

وی اظهار کرد: در این مدت ۴۰۰ هزار قوطی کنسرو ماهی و ۲۶ هزار تن غذای آبزیان به کشورهای عراق، ترکیه، ارمنستان، قزاقزستان و سایر کشورهای حوزه CIS ارسال شده است.

وی صادرات ماهی زنده و منجمد از استان را نیز در این مدت حدود سه هزار تن ذکر کرد که به کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق صادر شد.

خلیلی اضافه کرد: سه هزار تن گوشت انواع ماهی تازه و چهار ونیم تن خاویار نیز از گمرکات گیلان به بازارهای هدف ارسال شده است.

اخبار مرتبط

پایان مهلت معافیت مالیاتی برای رفع تعهد ارزی با واردات طلا

میلاد جانه

نگاه بازارهای جهانی به ترامپ ؛ افول دلار، نزول نفت و صعود طلا

میلاد جانه

ثبت ۷۲۸ هزار نفر اشتغال جدید در فصل بهار

میلاد جانه

۳۰ استان کشور درگیر پدیده فرونشست هستند

میلاد جانه

دولت چهاردهم تک‌نرخی شدن ارز را در اولویت قرار دهد

میلاد جانه

آمار جدید سازمان امور مالیاتی از خانه‌های خالی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید