سرآمد اخبار
اخبار شرکت هااقتصادصنعت و معدن

به پیشنهاد سازمان زمین‌شناسی ایران نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو تهیه می‌شود

۳۵ امین اجلاس شورای برنامه‌ریزی منطقه ای (35th RPC) سازمان همکاری اقتصادی ( اکو) در محل دبیرخانه این سازمان در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، بر اساس این گزارش، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران به عنوان فوکال پوینت بخش کاهش خطر بلایا کشور با حضور خانم هانیه بخشایی مدیر اداره‌بین‌الملل و آقای رضا شهبازی مدیرکل دفتر بررسی مخاطرات زمین‌شناسی، مهندسی و زیست‌محیطی این سازمان در این نشست حضور یافت‌.

به دنبال برگزاری این نشست، پروژه پیشنهادی این سازمان به نام تهیه نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو (LHZ) که در سال ۲۰۲۲ در نشست اعتبارسنجی کشورهای عضو اکو تایید و به تصویب رسیده بود، مورد حمایت کشورهای عضو قرار گرفت و مقرر شد دبیرخانه اکو تسهیلات لازم به منظور اجرایی شدن آن را فراهم کند.

گفتنی است، سی و پنجمین نشست شورای برنامه‌ریزی منطقه‌ای (RPC) سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با حضور هیئت‌های عالی‌رتبه از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط کشور‌های عضو اکو در تهران از ۶ اسفند به مدت چهار روز در تهران آغاز به کار کرد. این شورا به عنوان نهاد تصمیم‌گیری کلیدی سازمان، برنامه‌ریزی فعالیت‌های اکو برای سال ۲۰۲۵ را مورد بحث و تصویب قرار خواهد داد.

این شورا به عنوان نهاد تصمیم‌گیری کلیدی سازمان، برنامه کاری سالانه ECO را مورد بحث و تصویب قرار خواهد داد و در ماه‌های اخیر فعالیت‌های اکو برای ارتقای همکاری بین کشور‌ها در زمینه‌های مختلف افزایش چشمگیری داشته و این نشست اهمیت ویژه‌ای دارد تا سال ۲۰۲۵ را به عنوان نقطه عطف با چندین نشست مهم وزیران در زمینه تجارت، گردشگری، دارایی، حمل و نقل، امور داخلی و توسعه پایدار و همچنین هفدهمین اجلاس سران اکو که در ۳ تا ۴ ژوئیه ۲۰۲۵ در آذربایجان برگزار می‌شود، نشان دهد. در این رابطه، دبیرخانه اکو بر تعهد عمیق خود برای پیگیری و گسترش بیشتر همکاری‌های منطقه‌ای بین اعضا تاکید می‌کند.

شایان ذکر است؛ سازمان همکاری اقتصادی اکو یک سازمان بین دولتی منطقه‌ای برای توسعه است که در سال ۱۹۶۴ توسط ایران، پاکستان و ترکیه با هدف ارتقای همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی بین کشور‌های عضو تأسیس شد. از سال ۱۹۹۲ تعداد اعضای آن با پذیرش هفت کشور جدید(افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان) به ۱۰ کشور افزایش یافته است.

 

اخبار مرتبط

خدمت انتقال وجه پل و پایا بر روی خودپردازها و کیوسک‌های بانک رفاه کارگران رونمایی شد

میلاد جانه

آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

میلاد جانه

رئیس پارک علم و فناوری استان هرمزگان در همایش «فولادی شو»: خلا حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در استان هرمزگان با «فولادی شو» پر می‌شود

میلاد جانه

کمک ویژه بانک پاسارگاد به اقتصاد کشور در شرایط تحریم؛ از تولید ۳۴۰۰ مگاوات برق، استخراج ۱۱۰ هزار بشکه نفت در روز و ساخت خط ۵۹۵ کیلومتری صادرات گاز تا ساخت ۷ بیمارستان با ظرفیت ۷ هزار تختخواب و اعطای ۱۶۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات

میلاد جانه

بانک رفاه کارگران به عنوان دومین بانک سودآور در میان بانک‌های دولتی معرفی شد

میلاد جانه

رئیس سازمان زمین‌ شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مطرح کرد: زنگ خطر افزایش سن معادن در ایران/ جزییات همکاری معدنی با روسیه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید