سرآمد اخبار
آرد و نان
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالی

یکسان سازی آرد و نان به تخلفات پایان می‌دهد

رئیس بنیاد ملی گندمکاران یکسان سازی نرخ آرد و نان را راهکار موثر کاهش مصرف گندم و تخلفات حوزه آرد و نان برشمرد.

به گزارش بازار، عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه مشکلی در تامین آرد خبازی ها وجود ندارد، گفت: آرد به میزان کافی در انبارها وجود دارد و به میزان کافی تولید و توزیع می شود.

به گفته وی، در حال حاضر در خصوص تامین آرد مورد نیاز واحدهای خبازی مشکلی وجود ندارد و تمامی واحدها به میزان سهمیه شان، آرد دریافت می کنند.

هاشمی ادامه داد: تازمانیکه اختلاف قیمت آرد آزاد و دولتی وجود دارد به طوریکه قیمت تمام شده گندم بالای ۲۳ تا ۲۴ هزارتومان این و با نرخ ۶۰۰ و ۹۰۰ تومان در اختیار واحدها قرار می گیرد، هیچ راهی نمی تواند مثمر ثمر باشد و جلوی فساد را بگیرد؛ بنابراین راه حلی جزء آزادسازی قیمت و پرداخت یارانه مستقیم به خانوار وجود ندارد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با اشاره به راهکار کاهش فساد و رانت در حوزه آرد و نان تصریح کرد: با آزادسازی قیمت نان، برای دولت هیچ تفاوتی ندارد چراکه یارانه را به جای واحدهای خبازی مستقیم به مصرف کننده پرداخت می کند که با حمایت فعلی مردم نان تهیه کنند و جلوی سواستفاده کلان گرفته می شود.

اخبار مرتبط

سهم ۳۱ درصدی آلمان از کل تجارت ایران با اتحادیه اروپا

میلاد جانه

بیت کوین دوباره در یک قدمی ۱۱۰ هزار دلار

میلاد جانه

هشدار اتحادیه فروشندگان خودرو در مورد فروش کد ملی

میلاد جانه

شوک جدید به اقتصاد کشور/ حذف ارز فرزین و جایگزینی کوپن!

میلاد جانه

ظرفیت سدهای کشور ۵۷ درصد خالی است

میلاد جانه

معامله حدود ۴ تن شمش طلا در مرکز مبادله طی ۲۵ جلسه حراج حضوری

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید