سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیبورس

پایان معاملات در بازار بورس/ افت ۱۵ هزارو ۳۳۱ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس تهران امروز کار خود را با افت ۱۵۳۳۱ واحدی به پایان برد و به تراز ۲,۷۹۰,۰۱۱ واحد رسید.

به گزارش بازار، امروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران در حالی کار خود را با افت ۱۵۳۳۱ واحدی به پایان برد و به تراز ۲,۷۹۰,۰۱۱ واحد رسید که در ساعت ۱۰ صبح تا تراز ۲,۷۸۳,۳۹۴ واحد پایین رفته بود اما با شروع تقاضا ۶۶۱۷ واحد بالاتر آمد.

امروز شاخص کل هم وزن بورس تهران نیز همسو با افت شاخص کل، با افت ۵۰۱۰ واحدی مواجه شد و به تراز ۸۲۴,۱۴۴ واحدی رسید.

گروه خودرو، فلزات اساسی و بانک‌ها به ترتیب با ارزش معاملات ۷۱۸، ۵۰۰ و ۴۸۱ میلیارد تومانی برترین گروه‌های صنعت از نظر ارزش معاملات بودند.

نمادهای مؤثر بورسی و فرابورسی

نماد فارس با اثر منفی ۲۳۵۶، نماد وبملت با اثر مثبت ۱۵۲۰ و فملی با افت ۱۴۷۰ واحدی از مؤثرترین نمادهای بورسی بر افت شاخص کل و نماد کگهر با اثر منفی ۲۷ واحدی، شاوان با اثر مثبت ۷ واحدی و فغدیر با افت ۶ واحدی پر تأثیرترین نمادها بر شاخص کل فرابورس بودند.

ضمناً در صدر پرتراکنش‌ترین نمادهای بورسی به ترتیب سه نماد وبملت، آلومینا و شتران قرار دارند و در بازار فرابورس نمادهای تازه وارد خیمن، اخشان و الکتروماد پرتراکنش‌ترین نمادهای فرابورسی هستند.

برترین‌های عرضه و تقاضا

در سمت تقاضا سه نماد آلومینا، خودرو و ثامان به ترتیب با صف خرید ۴۹۴، ۶۵ و ۲۲ میلیارد تومانی برترین تقاضای بازار در پایان معاملات امروز ثبت کرده‌اند و از طرف دیگر صندوق اهرمی جهش، نماد غانیزان و شتاب به ترتیب هرکدام با صف فروش‌های ۱۶، ۱۳ و ۱۲ میلیارد تومانی در صدر صف‌های فروش جای گرفته‌اند.

گردش نقدینگی در بازار

شاخص‌های امروز بازار سرمایه تحت تأثیر خروج نقدینگی (خرید حقوقی) ۱۶۸ میلیارد تومانی و ورود نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به میزان ۴۳۳ میلیارد تومان بود که ارزش معاملات خرد ۸۳۵۸ میلیارد تومانی، تشکیل صف خرید در ۷۵ نماد مجموعاً به ارزش ۸۱۷ میلیارد تومان و صف فروش ۱۶۷ نماد مجموعاً به ارزش ۵۳۶ میلیارد تومان قرار گرفت. سرانه خرید و فروش حقیقی در بازار نیز به ترتیب در حدود ۴۵ و ۳۴ میلیون تومان بود.

اخبار مرتبط

رشد ۴۰ درصدی ترانزیت در ۱۰ ماه امسال

میلاد جانه

ضرر اقتصادی ناترازی سوخت / چقدر بنزین وارد کردیم؟

میلاد جانه

برای وعده «زاکانی» به ۵۰۰ تن طلا نیاز داریم/ مردم خواستار کاهش تورم هستند

میلاد جانه

روزگار سخت بورس ادامه دارد / شاخص کل ۱۶ هزار واحد کاهش یافت

میلاد جانه

دامنه نوسان معاملات سهام محدود شد

میلاد جانه

افزایش بیش از ۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید