سرآمد اخبار
جشنواره ایران‌ کارت
اخبار شرکت هابانک و بیمه

یک «انتخاب طلایی» در جشنواره «ایران‌کارت» بانک آینده

جشنواره «یک انتخاب طلایی ایران‌ کارتِ» بانک آینده از تاریخ 5 اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین‌ماه سال 1404 ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط‌عمومی بانک آینده؛ در جشنواره یک انتخاب طلایی ایران‌کارت بانک آینده، مشتریان بانک می‌توانند با استفاده از این کارت تا پایان فروردین‌ماه سال آتی، علاوه بر برگشت درصدی از مبلغ خرید، شانس خود را برای دریافت یک‌صد جایزه طلایی برای یک‌صد نفر، امتحان کنند.

با افزایش هر یک‌میلیون موجودی یا هر 100 هزار تومان تراکنش، یک امتیاز و با انجام هر 100 هزار تومان تراکنش در مراکز خدمات ایران‌کارت، 2 امتیاز به کاربران، تعلق خواهد گرفت.

متقاضیان محترم می‌توانند به‌صورت حضوری با مراجعه به شعب بانک آینده یا به‌صورت برخط (آنلاین) از اپلیکیشن «آبانکِ» بانک آینده، نسبت به دریافت ایران‌کارت اقدام نمایند.

گفتنی است؛ طی ایام نوروز، کارشناسان بانک آینده با حضور در جایگاه‌های پیش‌بینی‌شده در بازار بزرگ ایران (ایران‌مال)، آماده ارائه اطلاعات جشنواره انتخاب طلایی ایران‌کارت به مراجعه‌کنندگان خواهند بود.

اخبار مرتبط

پیام تبریک مدیرعامل بانک رفاه کارگران به وزیر امور اقتصادی و دارایی

میلاد جانه

آیین رونمایی از”چک دیجیتال (چکاد) “و “فاز عملیاتی ریال دیجیتال” بانک‌ آینده برگزار شد

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران: کارت رفاهی بر پایه اوراق گام برای نخستین بار در شبکه بانکی از سوی بانک رفاه کارگران صادر می‌شود

میلاد جانه

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک آینده و کانون صرافان ایرانیان

میلاد جانه

پیام تبریک مدیرعامل بانک رفاه کارگران به مناسبت روز تکریم مشتریان

میلاد جانه

افزایش 11 درصدی مشتریان بانک آینده

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید