سرآمد اخبار
اخبار شرکت هابانک و بیمه

آغاز جشنواره پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک آینده

بانک آینده در آستانه سال نو و با هدف توسعه و تقویت شبکه پایانه‌های فروشگاهی، بهبود تجربه پذیرندگان و قدردانی از اعتماد آن‌ها، جشنواره‌ای را با جوایز ارزنده، برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی بانک آینده؛ در این جشنواره که از 18 اسفندماه 1403 آغاز و تا 18 اردیبهشت‌ماه سال 1404 ادامه خواهد داشت، پذیرندگانِ دارای پایانه‌های فروشگاهی متصل به حساب‌های بانک آینده، امکان بهره‌مندی از جوایز تعیین‌شده را خواهند داشت.

شرط ورود پذیرندگان به قرعه‌کشی این جشنواره، دارا بودن یک‌میلیارد ریال تراکنش یا 100 تراکنش موفق خرید، تعیین شده است.

پذیرندگان با هر 1,000,000 ریال مبلغ تراکنش، 1 امتیاز، هر 10 تراکنش موفق خرید نیز 1 امتیاز و به ازای هر 10 امتیاز یک شانس برای قرعه‌کشی، کسب خواهند کرد.

80 عدد جایزه طلای یک گرمی 18عیار برای تمامی مشمولان شرکت در قرعه‌کشی و 14 عدد ربع سکه بهار آزادی، ویژه مشتریان دارای بالای 1000 امتیاز از جمله جوایز در نظر گرفته شده در این جشنواره است که هفته آخر اردیبهشت‌ماه 1404 طی قرعه‌کشی به برندگان خوش‌شانس جشنواره پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی بانک آینده، تعلق خواهد گرفت.

اخبار مرتبط

با حضور در گلزار شهدای سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی آغاز شد؛ سفر سه روزه محمد شریعتمداری به هاب پتروشیمی ایران

میلاد جانه

پرداخت بیش از 30 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی از سوی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

درآیین رونمایی از اولین نقشه ژئوتوریسم کشور مطرح شد: نزدیک به 3 دهه فعالیت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حوزه پتانسیل‌یابی ژئوپارک‌ها و مباحث ژئوتوریسم

میلاد جانه

به پیشنهاد سازمان زمین‌شناسی ایران نقشه زون‌بندی خطر زمین‌لغزش کشورهای عضو اکو تهیه می‌شود

میلاد جانه

فتح قله‌های موفقیت تولید توسط کارکنان فولاد هرمزگان

میلاد جانه

رئیس سازمان زمین‌ شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور خبر داد: شناسایی ذخایر جدید سنگ آهن و طلا در استان کردستان

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید