سرآمد اخبار
رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجتماعیاخبار داغ

رئیس سازمان هواشناسی: بیش از یک میلیون داده و اطلاعات در ایستگاه‌های هواشناسی تولید شد

رئیس سازمان هواشناسی از تولید یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۹۲ داده و اطلاعات در ایستگاه‌های هواشناسی کشور در دور اول سفر‌های نوروزی امسال خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان – سحر تاج‌بخش مسلمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور با اعلام اینکه در دور نخست سفر‌های نوروزی بیش از یک میلیون داده هواشناسی تولید و ارائه شد، گفت: با پایان دور اول سفر‌های نوروزی، یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۹۲ داده و اطلاعات در ایستگاه‌های هواشناسی کشور تولید شده است.

به گفته تاجبخش، ۱۰۱ هزار و ۵۷۴ داده و اطلاعات پردازش شده در سطح بین المللی توسط کارشناسان حوزه‌های هواشناسی همدیدی، فنی و فن آوری اطلاعات به صورت شبانه‌روزی برای تولید انواع بولتن‌های پیش‌بینی وضع هوا و صدور هشدار‌های جوی تبادل شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این راستا از ابتدای شروع سفر‌های نوروزی یعنی ۲۳ اسفند تا ۹ فروردین بیش از ۵ هزار محصول پیش‌بینی هواشناسی در سازمان تولید شده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: این محصولات در بخش‌های هواشناسی عمومی، هوانوردی، دریایی و… تولید و ارائه شده است.

تاج‌بخش از انتشار و توزیع ۵۱۲ بولتن ویژه ایام نوروز برای بیش از ۴۳۰ شهرستان کشور خبر داد.

به گفته وی، بیش از ۴ هزار پیش‌بینی برای سفر‌های هوایی، ۳۶۸ پیش‌بینی برای سفر‌های دریایی، ۱۲۷ هشدار جوی و بیش از ۴ هزار گزارش خبری در رسانه ملی و شبکه‌های استانی به منظور اطلاع‌رسانی جهت برقراری سفر‌های ایمن برای مردم توسط حدود ۲ هزار دیدبان، پیش‌بین و سایر همکاران برای پشتیبانی‌های تخصصی در سازمان هواشناسی کشور تولید شده است.

اخبار مرتبط

قیمت‌گذاری بلیت هواپیما آزاد شد

میلاد جانه

۲.۵ برابر شدن حجم تجارت ایران با اتحادیه اوراسیا

میلاد جانه

زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد | جزییات و نحوه پرداخت سود سهام عدالت

میلاد جانه

فنر قیمت ها در نرود! / دلیل افزایش قیمت ها در ابتدای سال چیست؟

میلاد جانه

پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: ۱.۵ میلیون تومان سهام به نوزادان سال ۱۴۰۱ تعلق می‌گیرد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید