سرآمد اخبار
اخبار شرکت هابانک و بیمه

حمایت بیش از 170 همتی بانک رفاه کارگران از تولید ملی در سال 1403

بانک رفاه کارگران در سال 1403 بیش از 1.700 هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایت از تولید (تمامی بخش‌های اقتصادی) پرداخت کرده است.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک در این سال بالغ بر 810 هزار فقره تسهیلات حمایت از تولید ملی (تمامی بخش های اقتصادی) به مبلغ بیش از 170 همت پرداخت کرده است.

بر اساس این گزارش، این تسهیلات در بخش‌های مختلف اقتصادی به واحدهای تولیدی واجد شرایط پرداخت شده است.

گفتنی است، بانک رفاه کارگران در سال گذشته با طراحی و اجرای طرح‌های نوین بانکی ازجمله انتشار اوراق گواهی سپرده خاص، گام‌های اثربخشی به منظور تحقق اهداف شعار سال و حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی برداشت.

اخبار مرتبط

هم‌زمان با سال‌روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)؛ شعبه «مشهد ـ رویال کوثر» بانک آینده افتتاح شد

میلاد جانه

برنامه‌های سازمان زمین‌شناسی ‌در تحقق شعار سال/ رونق اکتشافات معدنی در سایه تزریق اعتبارات

میلاد جانه

انجام اقدامات لازم برای برگزاری مجامع عمومی فوق‌العاده بانک آینده برای تصویب صورت‌های مالی سال‌های 1400 و 1401

میلاد جانه

ثبت رکوردهای جدید در فولاد هرمزگان

میلاد جانه

قیمت پایه سهام شرکت ارزش‌آفرینان سیراف، بیش از 32 هزار میلیارد‌ ریال ارزش‌گذاری شد

میلاد جانه

بانک رفاه کارگران دعوت به همکاری می‌کند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید