رئیس انجمن خرما گفت: با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و واحدهای بسته بندی پیش بینی میشود که صادرات خرما به یک میلیارد دلار برسد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن رشیدفرخی رئیس انجمن خرما گفت: رهبر معظم انقلاب طی سال های اخیر، شعار سال را برای موازین اقتصاد بویژه تولید قرار داده است، اما این شعار با ورود سرمایه گذاران داخلی و خارجی محقق می شود.
وی با بیان اینکه ایران دومین تولیدکننده خرما محسوب می شود، افزود: اعمال ممنوعیت خلق الساعه توسط دولت در بازار داخل اثری نداشت و تنها باعث نااطمینانی تجار خارجی و انباشتگی خرما در واحدهای سردخانه شده است.
رشیدفرخی ادامه داد: در حال حاضر اکثر مشتریان خارجی، سفارش با تغییرات ارز پس گرفتند، درحالیکه در صورت اعمال نشدن ممنوعیت و صادرات خرما، با خاموشی سردخانه ها امکان جبران بخشی از ناترازی ها وجود داشت.
رئیس انجمن خرما با بیان اینکه امکان افزایش تولید محصولات باغی و زراعی در واحد سطح وجود ندارد، افزود: با توجه به شرایط خشکسالی، امکان به خطر افتادن امنیت اجتماعی و سرزمین وجود دارد، از این رو افزایش عملکرد در واحد سطح باید دنبال شود.
وی با بیان اینکه پتانسیل افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تولید خرما وجود دارد، گفت: بنابر آمار در شرایط کنونی یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شده که در صورت استفاده از فناوری های نوین، امکان افزایش تولید خرما وجود دارد.
رشیدفرخی با بیان اینکه تشویق دولت برای زیرسوال بردن بخشنامه خلق الساعه راهکار توسعه صادرات خرما گفت: با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و واحدهای بسته بندی پیش بینی می شود که صادرات خرما به یک میلیارد دلار برسد.