سرآمد اخبار
نفت ایران
اقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

ظرفیت واقعی تولید نفت ایران ۶.۵ میلیون بشکه در روز است

ایران توان تحقق تولید روزانه ۶.۵ میلیون بشکه نفت را دارد که این هدف در دولت چهاردهم با اقدام و عمل دنبال خواهد شد.

به گزارش ایبنا، «علی آقا محمدی» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به ظرفیت‌های بالفعل صنعت نفت و گاز کشور، اعلام کرد: ایران توان تحقق تولید روزانه ۶.۵ میلیون بشکه نفت را دارد و این هدف در دولت چهاردهم با اقدام و عمل دنبال خواهد شد.

وی اظهار کرد: تحقق نرخ رشد اقتصادی ۸ درصدی پیش‌بینی‌شده در برنامه هفتم توسعه، با تمرکز بر فعال‌سازی ظرفیت‌های صنعت نفت و گاز در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی دولت چهاردهم با رویکرد «برنامه توأمان اقدام و عمل»، تحقق ظرفیت‌های تولیدی در این صنعت راهبردی را هدف‌گذاری کرده است.

وی اظهار کرد: روند طولانی در فرآیند عقد قراردادها، به‌عنوان یکی از موانع اصلی سرمایه‌گذاری، مورد بازبینی قرار گرفته و نرخ بازدهی سرمایه، نحوه تعامل با سرمایه‌گذاران و روش‌های تأمین مالی دستخوش اصلاح شده‌اند.

به گفته وی قرارداد‌های مرتبط با ۳۲۰ میلیارد مترمکعب گاز در شرکت‌های مختلف پتروشیمی، آماده امضا هستند.

اخبار مرتبط

سیستم تک‌نرخی شدن ارز به نفع اقتصاد کشور است

میلاد جانه

بورس سبز ماند/ افزایش ۷ هزار و ۳۴۰ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

رشد بورس در آخرین روز کاری هفته/ افزایش ۳ هزار و ۲۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

حسین راغفر: «توافق با آمریکا» دولت پزشکیان را کارآمد نمی‌کند

میلاد جانه

معاملات مسکن با رمزارز پولشویی است/ فقط قراردادهای ریالی ثبت رسمی دارند

میلاد جانه

سبز پوشی شاخص کل بورس تداوم یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید