سرآمد اخبار
قیمت دلار
اخبار داغارز و طلااقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

کف قیمت دلار کجاست؟ / فرمان دلار در دست سیاست است

خوش‌بینی‌ها نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا انتظارات تورمی را به شکل چشمگیری کاهش داده است. قیمت دلار بیشترین تاثیر را از اخبار مساعد سیاسی گرفته و روز سه‌شنبه در سقف کریدور ۷۰ هزار تومانی معامله شده است.

اما کف قیمت دلار کجاست و آیا ارزش این ارز قرار است بیش از این‌ها در بازار ایران کاهش یابد؟ سعید مشکات، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز روند قیمت دلار را بررسی کرده و برای یافتن کف قیمت دلار، آدرس قیمت دلار توافقی را داده است.

به گزارش تجارت نیوز، بازار ارز طی روزهای اخیر شاهد افت قابل توجه قیمت دلار بوده است؛ کاهشی که کارشناسان اقتصادی آن را نشانه بهبود فضای سیاسی کشور می‌دانند.

با این حال اما به باور برخی کارشناسان، این کاهش بیشتر ناشی از خوش‌بینی سیاسی و گمانه‌زنی‌ها درباره آینده‌دار بودن روابط میان ایران و آمریکاست و پایه‌های اقتصادی محکمی ندارد. بر همین اساس، هنوز نمی‌توان به پایداری دلار در سطوح پایین قیمتی دل بست.

کف قیمت دلار کریدور 80 هزار تومانی است

در همین راستا سعید مشکات کارشناس اقتصادی، در تحلیل وضعیت فعلی بازار ارز به تجارت‌نیوز گفت: «کف قیمت دلار بین ۸۰ تا ۸۵ هزار تومان است و احتمال ماندگاری آن در کریدور هفتم بسیار پایین است.»

وی با اشاره به نرخ دلار دولتی افزود: «در حال حاضر نرخ دلار در سامانه‌های رسمی حدود ۷۰ هزار تومان است، بنابراین طبیعی است که دلار آزاد در همین محدوده باقی نماند. ارزش واقعی دلار آزاد نمی‌تواند با نرخ دستوری یکسان باشد.»

اخبار نامساعد سیاسی ورق دلار را برمی‌گرداند

مشکات در ادامه تاکید کرد: «کاهش اخیر قیمت دلار بیشتر تحت تأثیر تحولات سیاسی است تا عوامل بنیادین اقتصادی.»

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: «اگر اخبار نامساعد یا منفی به بازارها تزریق شود، قیمت دلار دوباره افزایش می‌یابد و حتی ممکن است سقف‌های قبلی را نیز پشت سر بگذارد.»

اخبار مرتبط

صادرات سیب‌زمینی و حبوبات ممنوع شد

میلاد جانه

نرخ‌های جدید جرائم رانندگی اعلام شد

میلاد جانه

تداوم روند نزولی بورس/ رخوت بهاری در بازار سهام

میلاد جانه

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۲ تیر

میلاد جانه

ترافیک سنگین در جاده هراز؛ کندوان یکطرفه می‌شود

میلاد جانه

اختصاص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی از سال ۹۷ تا به امروز

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید