سرآمد اخبار
شکر
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

علت التهابات بازار شکر چیست؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به آنکه ارز توافقی جایگزین ارز نیما شده و مصوبه جدید اعلام نشده است، آشفتگی بازار شکر ادامه دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه آشفتگی بازار شکر کماکان ادامه دارد، گفت: با توجه به آنکه ارز توافقی جایگزین ارز نیما شده و مصوبه جدید اعلام نشده است، شرکت ها از توزیع امتناع می کنند یا بصورت ۲ فاکتور عرضه می کنند.

 به گفته وی، در حال حاضر قیمت هرکیلو شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان است که با احتساب ۱۰ درصد ارزش افزوده در بنکداری ها ۶۲ تا ۶۵ هزارتومان است،درحالیکه نرخ مصوب قبلی هرکیلو شکر برای مصرف کننده ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

کنگری ادامه داد:  قبل از آنکه مصوبه جدید اعلام شود، نرخ عرضه شکر برمبنای ارز توافقی محاسبه کردند و کالا را بصورت ۲ فاکتور عرضه می کنند و به رغم آنکه به وزارت جهاد اعلام کردیم ترتیب اثری داده نشد.  درحالیکه اگر نظارت مستقیم برکارخانه ها صورت بگیرد، به این شیوه توزیع نمی شد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر شکرهای بسته بندی یک کیلویی با نرخ مصوب در فروشگاه عرضه می شود، اما شکر ۵۰ کیلویی در بنکداری ها نداشتیم به طوریکه اکنون با قسمت نامتعارف به بازار عرضه می شود.

اخبار مرتبط

فقرا در ایران صدایی ندارند / آزادی، فساد را کاهش می دهد

میلاد جانه

سبز پوشی شاخص کل بورس تداوم یافت

میلاد جانه

افزایش عرضه مسکن به بازار با ابزار مالیات بر خانه‌های خالی

میلاد جانه

واردات خودرو‌های نو ادامه دارد

میلاد جانه

معافیت‌های مالیاتی بی‌منطق را حذف می‌کنیم/ پایه‌های مالیاتی جدید برای دانه درشت‌ها

میلاد جانه

ممنوعیت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید