سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

افزایش ۱۲ هزار و ۳۳۵ واحدی شاخص کل بورس

امروز ۹ اردیبهشت ماه بازار سرمایه، شاخص کل بورس با افزایش ۱۲ هزار و ۳۳۵ واحد در ارتفاع ۳ میلیون و ۱۲۹ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در انتهای معاملات امروز ۸  اردیبهشت ماه بازار سرمایه، شاخص کل بورس با افزایش ۱۲  هزار و ۳۳۵ واحدی در ارتفاع ۳ میلیون و ۱۲۹ هزار واحدی ایستاد.

فولاد فارس و نوری سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند خودرو وبصادرر و وتجارت سه نماد پرتراکنش بودند. شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۷ هزار ۸۳۳ واحدی روی پله ۹۱۲ هزار و ۷۵۸ واحدی قرار گرفت.

برترین گروه صنعتی بورس و فرابورس

امروز بانک‌ها بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۲ هزار و ۴۸۱ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین خودرو و فرآوردهای نفتی درتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس

اهرم ، دارایکم و ونوین بیشترین ارزش معامله و نماد‌های وبصادر خودرو و وتجارت بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

اخبار مرتبط

سامانه یکپارچه خودرو حذف شد

میلاد جانه

فرار مالیاتی از طریق حساب‌های اجاره با اخذ مالیات بر عایدی سرمایه برچیده می‌شود

میلاد جانه

سبد معیشت بیش از ۳۰ میلیون تومان است؛ قانون‌گریزیِ بی‌سابقه‌ تصمیم‌گیران!

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: ۵۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را تسویه کردیم

میلاد جانه

سنگ تمام متقاضیان در خود اظهاری سامانه املاک و اسکان/ رشد ۱۵۰ درصدی در ثبت اطلاعات

میلاد جانه

مبلغ وام ودیعه مسکن ۲ برابر شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید