سرآمد اخبار
تجارت
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

آمادگی ایران با افزایش ۲ برابری تجارت با آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از توسعه فعالیت‌های این گروه در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان – امیر بیات در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، اظهار داشت: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین ناوگان کشتیرانی منطقه و هجدهمین ناوگان بزرگ کانتینری جهان آماده کمک به گسترش مبادلات تجاری ایران با کشور‌های آفریقایی است.

وی تصریح کرد: گروه کشتیرانی در راستای توسعه فعالیت خود در این قاره، دفاتری را در سه بخش شمال، غرب و شرق آفریقا راه‌اندازی کرده است که در کشور‌های لیبی، کنیا و سنگال مستقر هستند.

بیات ادامه داد: دفتر لیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حمل‌ونقل کالا از لیبی، مصر، الجزایر و تونس را پوشش می‌دهد و دفتر کنیا، حمل‌ونقل از این کشور، تانزانیا، زنگبار و سایر کشور‌های همجوار را در دستور کار دارد، همچنین به تازگی فعالیت‌هایی را در سنگال آغاز کرده‌ایم که در مراحل ابتدایی خود است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، توسعه حمل‌ونقل کالا به آفریقا را محدود به مبادلات بین ایران و این قاره ندانست و افزود: گروه کشتیرانی این امکان را دارد که کالا را از شمالی‌ترین و جنوبی‌ترین نقطه در چین و همچنین کشور‌های مالزی، سریلانکا، تایلند و شرق و غرب هند به و از این قاره حمل کند.

وی خاطرنشان کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران این توانایی را دارد که از طریق کریدور شمال- جنوب بازار آفریقا را به بازار کشور‌های روسیه و حوزه CIS متصل کند.

بیات اضافه‌کرد: با توجه به امکانات حمل‌ونقل چندوجهی که در اختیار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است، می‌توانیم با استفاده از یک‌هزار و ۶۰۰ دستگاه انواع واگن و ۱۵۰ دستگاه کامیون کشنده کالا‌ها را در مسیر یاد شده جابه‌جا کنیم.

وی تصریح کرد: گروه کشتیرانی بزرگترین ناوگان تجاری دریای خزر را در اختیار دارد، همزمان مالکیت بندر سالیانکای روسیه در شمال دریای خزر متعلق به گروه کشتیرانی است و با استفاده از چنین امکانات و زیرساخت وسیعی آماده هستیم که حمل‌ونقل کالا به/از قاره آفریقا را نسبت به سال گذشته تا دو برابر افزایش دهیم.

به گفته معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این گروه موفق شد در سال ۱۴۰۳ با حمل‌ونقل ۹۰۰ هزار TEU کانتینر رکورد حمل کانتینری خود را بشکند که از این رقم ۳۲ هزار TEU کانتینر در مسیر‌های قاره آفریقا جابه‌جا شدند.

وی در پایان اظهارات خود از اجرای تخفیف‌های ویژه در مسیر آفریقا از سوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای بازرگانان و صاحبان کالا خبر داد و گفت: آماده هستیم همه امکانات چندوجهی گروه کشتیرانی را در راستای توسعه مراودات اقتصادی ایران و آفریقا در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهیم.

گفتنی است، سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، صبح امروز یکشنبه در محل سال اجلاس سران کشور‌های اسلامی و با حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس ستاد توسعه تجارت با آفریقا، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه و جمعی از مسئولان و تجار ایرانی و آفریقایی برگزار شد.

اخبار مرتبط

تزریق پول در بازار باز صعودی شد/ سکوت مطلق در بازار شبانه

میلاد جانه

۶۰ میلیارد دلار؛ صادرات ایران به کشورهای همسایه

میلاد جانه

نرخ‌های جدید جرائم رانندگی اعلام شد

میلاد جانه

افقه: پزشکیان قوی‌ترین کابینه را هم بچیند، قادر به حل مشکلات در ۶ ماه آینده نیست

میلاد جانه

نقش دلار در تورم چقدر است؟

میلاد جانه

مرحله بعدی دهک‌بندی خانوارها اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید