سرآمد اخبار
طرح کالابرگ الکترونیک
اجتماعیاخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

آخرین جزییات از اجرای مرحله سوم کالابرگ

سخنگوی طرح کالابرگ گفت: هنوز تصمیم‌گیری درخصوص اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیک نشده است.

به گزارش بازار، در حالی که برخی رسانه ها نوشته اند مرحله سوم شارژ اعتبار کالابرگ از یکشنبه ۲۱اردیبهشت ۱۴۰۴آغاز خواهد شد، مرجان دبیری, سخنگوی طرح کالابرگ با اشاره به اینکه فعلا خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست گفت: مرحله سوم کالابرگ بعد از تصمیم گیری در هیات دولت و ابلاغ به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از طریق روابط عمومی وزارت و رسانه های ملی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیک با هدف حمایت از معیشت خانوارهای مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم که از اسفندماه سال گذشته اجرا شده است، گفت: در این طرح برای دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است که مرحله دوم آن از ۲۰فروردین‌ماه برای دهک اول تا سوم و از ۲۷فروردین‌ماه برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی شارژ و به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۷میلیون نفر از مشمولان در مرحله دوم از اعتبار خود استفاده کرده‌اند، گفت: اعتبار کالابرگ‌ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴قابل استفاده است.

سخنگوی طرح کالابرگ در پاسخ به سوالی درباره اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک بیان کرد: هنوز تصمیمی درخصوص مرحله سوم اجرای کالابرگ الکترونیک گرفته نشده است؛ در صورتی که قرار به شارژ یا پرداخت مرحله سوم باشد، حتما در این زمینه از طریق کانال وزارت کار و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد، در غیر این صورت هرگونه لینک ارسالی، فاقد اعتبار بوده و جعلی است.

دبیری همچنین در پاسخ به انتشار برخی لینک‌های مرتبط با این موضوع در فضای مجازی، افزود: انتشار اخبار معتبر تنها توسط رسانه‌های ملی و وزارت رفاه به آدرس https://www.mcls.gov.ir انجام می‌شود. غیر از سرشماره v.refah و کانال رسمی وزارت رفاه هرگونه لینک ارسالی، فاقد اعتبار بوده و جعلی است و در این زمینه نیز شهروندان باید مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

اخبار مرتبط

برق خانگی را در گرمای بالای ۴۵ درجه قطع می‌کنند/ ناترازی‌ برق بیشتر شد

میلاد جانه

قیمت‌ طلا و سکه در جریان معاملات امروز +جدول قیمت‌ ها

میلاد جانه

رئیس صندوق توسعه ملی خبر داد: سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در نفت

میلاد جانه

قطار تجارت ایران و آذربایجان روی ریل توسعه

میلاد جانه

حداقل و حداکثر عیدی امسال کارگران مشخص شد | عیدی کارگران از چه زمانی پرداخت می‌شود؟

میلاد جانه

برای اطلاع از زمان خاموشی به «برق من» مراجعه کنید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید