سرآمد اخبار
اخبار شرکت هابانک و بیمه

سامانه های «وایب» و «رفاه کار» بانک رفاه کارگران آغاز به کار کردند

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از آغاز به کار سامانه‌های «وایب» و «رفاه کار» این بانک همزمان با برگزاری نخستین رویداد ملی مشاغل خانگی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه گانی امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه طی سخنانی در حاشیه این رویداد در محل برج میلاد با اعلام این خبر افزود: این سامانه ها با هدف بسترسازی فروش تولیدات مشاغل خانگی و امکان خرید اقساطی کالا و خدمات از فروشگاه‌های اینترنتی از سوی بانک رفاه کارگران راه اندازی شده اند.

دکتر للـه گانی افزود: در سامانه «رفاه کار» تولیدکنندگان داخلی از جمله مشاغل خانگی می توانند محصولات خود را در این سامانه بارگذاری و به فروش برسانند. سامانه «وایب» نیز امکان جستجوی کالا با کمترین قیمت و خرید اقساطی آن را فراهم می کند.

وی تصریح کرد: بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و تمامی افرادی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند به صورت قسطی از این سامانه خرید کنند.

دکتر للـه گانی در پایان گفت: بانک رفاه کارگران با راه اندازی این سامانه ها گام اثربخش دیگری در مسیر حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی برداشت.

اخبار مرتبط

غرفه بانک آینده در نمایشگاه صنعت پلاستیک، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، «غرفه نمونه» شد

میلاد جانه

همزمان با ۲۸ اردیبهشت و روز جهانی موزه: پارک موزه علوم زمین مشهد به عنوان موزه برتر کشور انتخاب و معرفی شد

میلاد جانه

تفاهمنامه همکاری بانک رفاه کارگران و شهرداری مشهد امضا شد

میلاد جانه

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فن‌آوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور: انتظار افزایش بهره‌وری و رشد تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اکتشافی را به میزان دست کم ۳۰ درصد داریم

میلاد جانه

از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ بانک‌آینده، مجوز دائمی ارائه خدمات برات الکترونیکی را دریافت کرد

میلاد جانه

برگزاری سومین دوره فراخوان جایزه همراه اول برای پایان‌نامه‌های برتر در حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید