سرآمد اخبار
گندم
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیکشاورزی

کاهش ۲۰ درصدی تولید گندم در اثر قطعی برق

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – عطاالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شد که تاکنون ۷.۲ همت از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.

به گفته وی، علی رغم آنکه بیش از ۴۵ روز از آغاز تحویل محصول به مراکز خرید می‌گذرد،   اما هنوز حدود ۳۰ همت مطالبات باقی مانده است.

هاشمی با اشاره به اثر کمبود آب و برق در تولید محصولات اساسی بیان کرد: با توجه به آنکه ۲۵ درصد روز قطعی برق داریم، از این رو کمبود آب و برق علاوه بر افزایش ضایعات، کاهش بهره وری  و کیفیت خسارات جبران ناپذیری به تاسیسات و بخش کشاورزی وارد می‌کند و از طرفی منجر به آسیب دیدن تولید ملی می‌شود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: برآورد‌ها حاکی از آن است که قطعی برق چاه‌های کشاورزی بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصد در کاهش تولید گندم اثر گذار است.

وی گفت: براساس جدول زمان بندی که کمسیون‌ها ابلاغ شده است، تا نیمه اول تیرماه قیمت تمامی محصولات اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط

تقویت ۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز سبز شاخص کل بورس

میلاد جانه

فرزین: بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار منابع ارزی داریم

میلاد جانه

رکورد بیت‌کوین پایدار نماند| ورود به کانال ۶۹ هزار دلاری

میلاد جانه

لایحه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا تایید شد

میلاد جانه

رهبر انقلاب: طوفان الاقصی جهان را تغییر خواهد داد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید