سرآمد اخبار
کالاهای اساسی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

گرما باعث افزایش عرضه شد| دلالان، برنج پاکستانی را جای ایرانی میفروشند!

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به آنکه برنج پاکستانی شبیه برنج ایرانی است، دلالان برنج پاکستانی با بالاترین قیمت می خرند و به جای ایرانی عرضه می کنند.

به گزارش بازار، رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به گرمای هوا، عرضه نسبت به تقاضا افزایش یافته است چراکه در صورت توزیع نشدن محصول شاهد خرابی حبوبات خواهیم بود.

وی از کاهش قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسیده است، درحالیکه هفته های گذشته ۳۲۰ هزارتومان بود.

کنگری با بیان اینکه کمبودی در عرضه چای نداریم، افزود: در بحث مواد غذایی کالا به وفور است که این امر منجر به ثبات قیمت و رکود شده است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در حال حاضر چالش توزیع روغن بدون فاکتور ادامه دارد به طوریکه روغن خانوار ۲ درصد کمتر از نرخ مصوب به طور محدود با کالاهای دیگر همچون رب گوجه فرنگی و کیک عرضه می شود.

وی با تاکید بر توقف واردات برنج پاکستانی گفت: با توجه به آنکه برنج پاکستانی شبیه برنج ایرانی است، از این رو دلالان و سوداگران برنج پاکستانی با بالاترین قیمت می خرند و کیسه های برنج هاشمی گیلان، هاشمی، مازندران و طارم‌محلی با نرخ ایرانی ۱۹۰ تا ۲۱۰ هزارتومان عرضه می کنند که همین منجر به افزایش قیمت برنج هندی و کمبود در بازار شده است.

اخبار مرتبط

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعودی ماند؟

میلاد جانه

افزایش ۲۱ درصدی صادرات ایران به اوراسیا

میلاد جانه

اوجی: از سال ۱۳۹۷ بالاترین میزان صادرات نفت را داریم

میلاد جانه

بحران نگران کننده در کشور / خشکسالی تمام نشد!

میلاد جانه

صادق: عوارض وضع شده بر رانندگان ایرانی در ترکیه لغو شد

میلاد جانه

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد؛ نزدیک به صفر بودن رشد اقتصادی در دولت گذشته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید