سرآمد اخبار
صادرات کره
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالی

مصرف سالانه ۵۰ هزار تن کره در کشور

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۹۰ هزارتن کره در کشور تولید شد که امسال میزان‌تولید حداقل ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته سرانه مصرف کره در کشور ۴۰ تا ۵۰ هزارتن است که تولید مازاد بر نیاز کشور است.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۹۰ هزارتن کره در کشور تولید شد، افزود: امسال برآورد می شود که با افزایش قیمت شیرخام و اثر آن بر مصرف لبنیات، تولید کره نسبت به سال قبل حداقل ۳۰ درصد افزایش یابد.

سلیمی با اشاره به آینده بازار کره بیان کرد: افزایش قیمت شیرخام، طی هفته های آتی اثر خود را در بازار می گذارد، هرچند بازارهای خارجی برای افزایش قیمت کره و خامه مقاومت می کنند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک گفت: علی رغم آنکه ارزش صادراتی ۸‌.۳۴ دلار بره کره گذاشتند، اما صادرکنندگان حداکثر ۴.۵ تا ۵ دلار فروختند که براین اساس واحدهای تولیدی با جبران میزان ارزی که به دولت بدهکار هستند، میزان ارزآوری صادرات شیرخشک به ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است که انتظار می رود ارزش صادرات کره اصلاح شود. گفتنی است عمده صادرات به کشورهای منطقه انجام‌می شود.

اخبار مرتبط

دمای هوای تهران به ۳۶ درجه می‌رسد| هشدار نارنجی برای اردبیل و آذربایجان‌ها

میلاد جانه

انتفاع ۸۵۰ میلیون دلاری با واردات غلات از روسیه

میلاد جانه

سفارش ساخت ۱ میلیارد دلار کشتی اقیانوس‌ پیما برای توسعه دریانوردی ایران

میلاد جانه

سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود

میلاد جانه

سایه سنگین رکود در بازار خودرو/ تثبیت قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی

میلاد جانه

تقویت ۳ هزار واحدی شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید