سرآمد اخبار
بلیت‌ قطارهای مسافری
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیراه و مسکن

افزایش ظرفیت قطار در مسیرهای جنوبی

مدیرکل مسافری راه آهن گفت: پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از ۲۰ تیر تا ۲۵ تیرماه در مسیرهای مختلف در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گزارش باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ طباطبایی مدیرکل مسافری راه آهن در نشست کمیته حمل‌ونقل سوخت اربعین اظهار داشت:پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از ۲۰ تا ۲۵ تیرماه انجام خواهد شد و طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای ۲۳ مرداد ماه هم قطارهای خاص در نظر گرفته شده وامسال هم مدیریت می شود که در مسیرهای زاهدان و خرمشهر و سازی میزان ظرفیت ها افزایش یابد.

وی ادامه‌داد: برای افزایش ظرفیت در مسیرهای ریلی باید میزان اعتبارات بیشتر شود و قطارهای مسافری هم در این حوزه راه‌ اندازی شود.

طباطبایی یاد آورشد: برنامه‌ریزی برای امکان انتقال زائران بازگشتی از مرز مهران از طریق خطوط ریلی کرمانشاه، اندیمشک در دوره ۵ روزه در دستور کار قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

قیمت خودرو امروز 15 آبان 1402/ لاماری ایما 20 میلیون تومان ریخت!

میلاد جانه

مهاجرانی: قیمت خرید تضمینی گندم تصویب شد /نصب صفحات خورشیدی در وزارتخانه‌ها الزامی شد

میلاد جانه

پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴/ رمضان‌ خانی: نرخ اجاره بها نسبت به مزد دریافتی کارگران بسیار زیاد است

میلاد جانه

یک پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه/ خرید این طلا ۲ میلیون تومان سود دارد

میلاد جانه

سقوط ادامه دار قیمت بیت کوین / علت چیست ؟

میلاد جانه

ارزش معاملات صندوق های طلا به ۵ همت رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید