سرآمد اخبار
سامانه خودنویس
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیراه و مسکن

سامانه خودنویس آرامش را در آستانه فصل اجاره به بازار بازگرداند

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: همزمان با نزدیک شدن به فصل اجاره استفاده از سامانه خودنویس آرامش را به این بازار بازگرداند.

به گزارش باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محسن صدیقی کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه در حال حاضر روند ثبت قراردادها در سامانه خودنویس نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد بسیار خوبی داشته است و همین امر خود باعث شده متقاضیان به ویژه مستاجران به این سامانه اعتماد کرده و قراردادهای خود را از طریق سامانه خودنویس منعقد کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمامی‌ مشاوران املاک هم قراردادهای خود را از طریق سامانه خودنویس ثبت می‌کنند وهمین امر خود باعث شده که روند بازار اجاره مسکن به سمت رونق برود.

او با بیان اینکه ثبت قراردادها در این سامانه رایگان است و مستاجران و مالکان هیچ هزینه‌ای رو نباید پرداخت کنند گفت: برخی تصور می‌کنند که باید برای ثبت قراردادها در این سامانه مبلغی پرداخت کنند  در صورتی که این قراردادها کاملا رایگان بوده و هیچ مبلغی نباید پرداخت شود.

کارشناس‌سیاست گذاری مسکن با اشاره به ‌اینکه ثبت قراردادها در سامانه خودنویس ۲۴ ساعته است گفت: متقاضیان در کوتاهترین زمان ممکن پس از ثبت اطلاعات خود در سامانه املاک و اسکان می توانند در این سامانه اقدام به ثبت قرارداد کنند.

وی با بیان اینکه سامانه خودنویس یکی از مهم ترین اقداماتی بوده که بساط دلالی و سوداگری را در بازار مسکن و بازار اجاره جمع کرده است گفت:  پیش از این برخی از مشاوران املاک اقدام به دریافت هزینه های خارج از عرف می کردند که باعث شکایت بسیاری از مستاجران شده بود اما با استفاده از سامانه‌ خودنویس این مشکلات برطرف شده و بازار به سمت رونق هدایت شده است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن بیان کرد: سامانه خودنویس یکی از مهم ترین سامانه های است که باعث شده بازار اجاره مسکن به سمت رونق برود و این بازار با ثبات قیمتی و صرفه‌جویی در هزینه ها همراه شود.

اخبار مرتبط

پزشکیان: اگر مردم با ما همراه باشند، هیچ مشکلی کشور را دچار مخاطره نمی‌کند

میلاد جانه

کمتر از ۱۵ درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شده است

میلاد جانه

سقوط سنگین بورس | کاهش ۵۱ هزار و ۶۱۰ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

قالیباف: شورای راهبری برنامه هفتم توسعه تشکیل می شود

میلاد جانه

صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری صنعت چاپ

میلاد جانه

علت رشد ۲ برابری قیمت کره و کمبود آن در بازار مشخص شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید