سرآمد اخبار
کالاهای اساسی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از کاهش قیمت شکر و لوبیا چیتی در بازار خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اعتصاب کامیون داران در بازار اقلام اساسی تاثیری نداشته چراکه بار به میزان کافی در اختیار واحدهای صنفی است و هیچ کمبودی نداریم.

به گفته وی، در شرایط فعلی عرضه بیش از تقاضاست که این امر منجر به کاهش قیمت و ثبات برخی کالاها شده است. به طوریکه قیمت هرکیلو شکر در بنکداری ها از ۵۸ به ۵۳ هزارتومان رسیده است.

کنگری رکود بازار را یکی از عوامل اصلی کاهش و ثبات قیمت کالا دانست و افزود: در بخث حمل و نقل کالا چالشی نداشتیم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت حبوبات به ثبات رسیده است، گفت: گرچه قیمت لوبیا چیتی در هفته های قبل با نوساناتی به ۵۰۰ هزارتومان در خرده فروشی ها و ۳۲۰ هزارتومان در بنکداری ها رسیده بود، اما اکنون با نرخ ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزارتومان در حال عرضه است.

اخبار مرتبط

پرداخت ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳

میلاد جانه

عراقچی: فقط با این شرایط توافق صورت می‌گیرد

میلاد جانه

ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، پژو، دنا، تیبا و کوییک

میلاد جانه

سقوط شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

تحلیل: چگونه درگیری اسرائیل و ایران می‌تواند بر اقتصاد ارمنستان تأثیر بگذارد

میلاد جانه

محمد لاهوتی عنوان کرد؛ کاهش رانت و فساد ارزی در صورت اجرای دقیق سیاست‌های دولت چهاردهم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید