سرآمد اخبار
کالاهای اساسی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از کاهش قیمت شکر و لوبیا چیتی در بازار خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اعتصاب کامیون داران در بازار اقلام اساسی تاثیری نداشته چراکه بار به میزان کافی در اختیار واحدهای صنفی است و هیچ کمبودی نداریم.

به گفته وی، در شرایط فعلی عرضه بیش از تقاضاست که این امر منجر به کاهش قیمت و ثبات برخی کالاها شده است. به طوریکه قیمت هرکیلو شکر در بنکداری ها از ۵۸ به ۵۳ هزارتومان رسیده است.

کنگری رکود بازار را یکی از عوامل اصلی کاهش و ثبات قیمت کالا دانست و افزود: در بخث حمل و نقل کالا چالشی نداشتیم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت حبوبات به ثبات رسیده است، گفت: گرچه قیمت لوبیا چیتی در هفته های قبل با نوساناتی به ۵۰۰ هزارتومان در خرده فروشی ها و ۳۲۰ هزارتومان در بنکداری ها رسیده بود، اما اکنون با نرخ ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزارتومان در حال عرضه است.

اخبار مرتبط

بازار ارز کارآمد بواسطه سامانه ارز تجاری

میلاد جانه

درآمد‌های وصولی سازمان امور مالیات افزایش می‌یابد

میلاد جانه

بازار ارز مستعد کاهش بیشتر قیمت

میلاد جانه

تولید تخم مرغ ۵ درصد افزایش می‌یابد

میلاد جانه

طرح آزمایشی تخصیص سهمیه سوخت با کارت بانکی تا پایان تیر آغاز می شود

میلاد جانه

بیانیه گروه هفت با ادعاهای تکراری درباره ایران، اوکراین، خاورمیانه و حقوق بشر

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید