سرآمد اخبار
فائو
اقتصادبازارها و خدمات مالیکشاورزی

حق رای ایران در فائو پس از ۱۵ سال احیا شد

با پرداخت بخشی از بدهی ایران به سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و پایان تعلیق، حق رأی ایران در این سازمان بین‌المللی پس از ۱۵ سال احیا شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان – غلامرضا نوری قزلجه به نقش تاریخی ایران در فائو اشاره کرد و افزود: ایران همواره یکی از کشورهای تأثیرگذار در منطقه آسیا و عضو شورای مرکزی فائو بوده است، اما در ۱۵ سال اخیر به دلیل عدم پرداخت حق عضویت، عملاً از حق رأی و مشارکت در تصمیم‌گیری‌ های کلان این سازمان محروم شده بود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به بدهی ایران به فائو اظهارداشت: سال‌ها بدهی معوق به دستگاه‌های محلی رم داشتیم که باعث تعلیق فعالیت‌های دفتر و امکان تعطیلی کامل آن شده بود.

وی تصریح کرد: با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و حمایت وزارت امور خارجه، توانستیم بدهی‌ها و حق عضویت به فائو را پرداخت کنیم.

نوری قزلجه به بازسازی و راه‌اندازی مجدد «اتاق ایران» در مقر فائو در رم اشاره کرد و گفت: احیای مجدد این اتاق یکی از موفقیت‌ های دیپلماتیک دولت چهاردهم است که به فعال شدن همکاری‌های ایران، استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی سازمان‌هایی مانند صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی (IFAD) و همچنین بهره‌مندی از فرصت آموزش، ترویج، تحقیق و توسعه کشاورزی فائو در کشور کمک خواهد کرد.

اخبار مرتبط

قالیباف: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از این ماه اجرا می‌شود

میلاد جانه

ایلان ماسک ناجی دوج کوین شد /نوسان بیت کوین در محدوده 45 هزار دلاری

میلاد جانه

محرک‌های تورم در اقتصاد ایران و راهکارهای مقابله با آن‌ها

میلاد جانه

بورس همچنان در ریل منفی/ شاخص کل ۷۸۰۰ واحد کاهش یافت

میلاد جانه

سه سناریو مهم برای قیمت ارز در بازار/ دلار در چه کانالی قرار می‌گیرد؟

میلاد جانه

مبادله ۸.۶ میلیون چک در تیرماه | ۹۰ درصد چک‌ها وصول شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید